Προχωράει με Κόρμπο

Gazzetta team
Προχωράει με Κόρμπο

bet365

Ο Παναγιώτης Κόρμπος είναι ένας από τους παίκτες που βλέπουν στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας χρονιάς. Την Τετάρτη υπήρξε επαφή μεταξύ του «τριφυλλιού» και της πλευράς του παίκτη.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Παναγιώτη Κόρμπου. Την Τετάρτη έγινε το ραντεβού του μάνατζερ του άσου του Λεβαδειακού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως αναφέρει η Sportday η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εκδηλώνει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά και ότι οριστική απάντηση θα δοθεί μετά την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή.
Η πλευρά του παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι αφού λήγει το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό εξέφρασε την επιθυμία να μετακομίσει στο «τριφύλλι» και οι πιθανότητες να αποκτηθεί στο τέλος της σεζόν είναι αρκετές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα