«Ανάσα» 6 εκατ., αλλά...

«Ανάσα» 6 εκατ., αλλά...

Gazzetta team
«Ανάσα» 6 εκατ., αλλά...

bet365

Παράταση ζωής ως τον Σεπτέμβριο πήρε ο Παναθηναϊκός, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ στους παίκτες, με τον Γιάννη Αλαφούζο να βάζει όπως φαίνεται από την... τσέπη του.

Κανονικά πρόβλημα δεν θα υπάρξει όπως όλα δείχνουν με την εξασφάλιση της αδειοδότησης από την ΟΥΕΦΑ για τους «πράσινους» τη φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Αλαφούζος κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με περισσότερους από 30 ποδοσφαιριστές, ώστε να διακανονίσουν τα οφειλόμενα που υπήρχαν ως τις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Αυτό βέβαια έγινε με την καταβολή ενός ποσού έναντι, το οποίο πιθανώς να έφτανε συνολικά ακόμα και στα 2 εκατ. ευρώ και είναι αρκετά πιθανόν να τα έβαλε ο ίδιος ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ σύμφωνα με το «Goal», αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλα έσοδα.

Ο Παναθηναϊκός πάντως θα έπρεπε να πληρώσει μετά τους πρώτους διακανονισμούς, ένα ποσό που θα έφτανε στα 8-9 εκατ. ευρώ ως τις 31 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, με τις συνολικές οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές μαζί με την Εφορία, να ανέρχονται στα 18 εκατ. ευρώ. Σε σχέση με τα περίπου 2 εκατ. ευρώ που έδωσε τελικά η διοίκηση του συλλόγου, απομένουν άλλα 6, τα οποία θα πρέπει να βρουν τρόπο να αποπληρώσουν ως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα