Έξτρα πριμ για Ευρώπη από Αλαφούζο!

Έξτρα πριμ για Ευρώπη από Αλαφούζο!

Gazzetta team
Έξτρα πριμ για Ευρώπη από Αλαφούζο!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους υποσχέθηκε επιπλέον πριμ σε περίπτωση που καταφέρουν να βγουν στην Ευρώπη, «ντοπάροντάς» τους έτσι ψυχολογικά για το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συνέχισε την... παράδοση που έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό με τα πριμ! Βρέθηκε στην Παιανία και μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντάς τους ότι αν βγουν στην Ευρώπη θα πάρουν... δωράκι από τον ίδιο. Πριν ξεκινήσει η ομιλία, ζήτησε να παραμείνουν στην αίθουσα μόνο οι παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Σε απόδοση 3.30 στην sportingbet το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα

«Αναγνωρίζω ότι βιώνετε μία δύσκολη σεζόν και προσπαθείτε να βοηθήσετε τον Παναθηναϊκό κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ξέρω τις προσπάθειες που καταβάλετε. Έχετε κατανοήσει πόσο σημαντική είναι για την ΠΑΕ η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η νίκη στο παιχνίδι που έχουμε στην Τούμπα, θα μας δώσει μεγάλη ώθηση ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε ο Αλαφούζος.
Στη συνέχεια, τους μίλησε για την Ευρώπη: «Αν η ομάδα εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, θα πάρετε έξτρα πριμ από μένα», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι όσοι βρίσκονται στην ομάδα έχουν την εμπιστοσύνη της διοίκησης. «Σας θεωρούν αουτσάιντερ για την Τούμπα, αλλά εσείς μπορείτε να αποδείξτε την αξίας σας. Έχετε δείξει ότι είστε καλύτεροι και είναι στο χέρια σας να το επαναλάβετε», τόνισε, «φτιάχνοντάς» τους ενόψει Τούμπας! Αποχωρώντας, τους τόνισε ξανά ότι η Ευρώπη είναι εφικτός στόχος και τα είπε με τον Φάμπρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα