Πιστεύει στη Γιουνάιτεντ ο Όουεν

Θάνος Σαρρής
Πιστεύει στη Γιουνάιτεντ ο Όουεν

bet365

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Μάικλ Όουεν τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, υποστηρίζοντας ότι στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν θα παίξουν αμυντικά.

Η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έκανε persona non grata στην πάλαι ποτέ αγαπημένη του Λίβερπουλ. Ο Όουεν, ο οποίος πλέον πασχίζει για μια θέση βασικού στη Στόουκ έχει περάσει και από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει μόνο καλά λόγια να πει για τη φετινή ομάδα του Φέργκιουσον.

«Αυτή τη στιγμή ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει μία από τις καλύτερες ομάδες που είχε ποτέ. Θα σκέφτεται ότι θα είναι κρίμα αν δεν κερδίσει ένα ακόμα Τσάμπιονς Λιγκ στα αμέσως επόμενα χρόνια. Φέτος η ομάδα του είναι πολύ υγιής, δεν έχει βασικούς τραυματίες, είναι σε καλή κατάσταση και όλα είναι τέλεια στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ και θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άγγλος φορ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο καλύτερο παίκτη του κόσμου και τόνισε ότι δεν μπορεί πάντα να κοπεί, οπότε θα πρέπει να τον αποκόψουν.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο Σερ Άλεξ δεν θα κατεβάσει την ομάδα του με αμυντικό προσανατολισμό. «Είναι στο αίμα του να παίζει επιθετικά», τόνισε.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα