Το πράσινο Top 10 της γκάφας (vids)

Το πράσινο Top 10 της γκάφας (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Το πράσινο Top 10 της γκάφας (vids)

bet365

Αυτά που γίνονται τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχουν. Το gazzetta.gr μετά τα δύο νέα γκολ δώρα του Μπουμσόνγκ παρουσιάζει τα τραγικά τέρματα που έχουν δεχτεί οι πράσινοι.

Όπως τραγουδούσε και ο Στέλιος Καζαντζίδης: «Αν είν’ η μοίρα μου σακατεμένη δε φταίει ο κόσμος, ούτε κι εσύ», με τη μοίρα του Παναθηναϊκού να θέλει τη φετινή σεζόν να δέχεται παράξενα γκολ. Αυτά είναι είτε φάβες, είτε γκολάρες (βλέπε Ντε Βινσέντι).

Κάνε εγγραφή στη vistabet και πάρε μπόνους 100%

Όταν κάθε φορά συμβαίνει το ίδιο λάθος, παύει να είναι σύμπτωση! Το τριφύλλι δεν τρώει γκολ υπό φυσιολογικές καταστάσεις, δηλαδή με συνδυασμούς των αντιπάλων ή για παράδειγμα από στημένες φάσεις, αλλά προσφέρει και με ευκολία αυτογκόλ και ασίστ!

Για να δεχτείς γκολ πρέπει να κάνεις και λάθος, όμως, τα λάθη διαφέρουν και στις παρακάτω δέκα περιπτώσεις που παρουσιάζει το gazzetta.gr κάνουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να επιβεβαιώνουν πως: «Αυτά μόνο σε εμάς γίνονται»!

1) 4η Αγ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε ως γηπεδούχος τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά και παρότι προηγήθηκε προς το τέλος έκανε δώρο την ισοπαλία. Στο 76' ο Ζέκα δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα έξω από την περιοχή με τον παίκτη του συλλόγου του Περιστερίου να την κλέβει και να πασάρει στον Ιγκλέσιας για το 1-1.

2) 8η Αγ. ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-2

Όταν ένας βραχύσωμος επιθετικός σου βάζει γκολ με κεφαλιά και μάλιστα να μαρκάρεται τότε δεν σου φταίει τίποτα άλλο εκτός από τον εαυτό σου. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ευχαρίστησε τους αμυντικούς του τριφυλλιού όταν στο 26΄ του άφησαν χώρο για να σκοράρει με κεφαλιά νικώντας και τον Ορέστη Καρνέζη που βγήκε από την εστία του για να αποσοβήσει τον κίνδυνο, αλλά μάταια.

3) 13η Αγ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 – 2

Οι πράσινοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά στο τέλος τα... χρειάστηκαν επειδή ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μέσα από την περιοχή δεν έδιωξε σωστά την μπάλα με αποτέλεσμα να δώσει ασίστ στον Ντούνη για να γράψει το 1-2.

4) 14η Αγ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-0, αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε επειδή ο Ορέστης Καρνέζης έκανε ένα άσχημο βολέ που δεν πέρασε το κέντρο με τον Μανιάτη να παίρνει την μπάλα να την πασάρει στον Αμπντούν και αυτός να στρώνει στην μικρή περιοχή για τον Τζιμπούρ που δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1. Δείτε το video στη gallery.

5) και 6) 16η Αγ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-2

Πλέον, καταντάει... γραφικό να γράψουμε πως ο Παναθηναϊκός για άλλο ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ άνοιξε το σκορ, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη χάρη στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από 3,5 μήνες και λόγω του νέου έτους έδωσε δύο δώρα γκολ στον Στέλιο Βασιλείου.

Στο γκολ της ισοφάρισης, ο Μπουμ έδωσε κανονική πάσα στο νεαρό επιθετικό του Λεβαδειακού και πρόσφερε τη νίκη στους Βοιωτούς με ακόμα μια τεράστια γκάφα στο 75'. Δείτε το video στη gallery.

7) Προοδευτική – Παναθηναϊκός 1-2 (Κύπελλο Ελλάδος)

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόσφερε γκολ μόνο στη Super League, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος. Στον επαναληπτικό με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Παναγιωτόπουλο. Στο 6’, μετά από λάθος γύρισμα του Σο και ασυνεννοησία των Δώνη και Πίντο, ο Λέκας από αριστερά έκανε γύρισμα στον ολομόναχο Παναγιωτόπουλο κι αυτός άνοιξε το σκορ.

8) Παναθηναϊκός – Λάτσιο 1-1

Με διαφορά το πιο περίεργο και... γελοίο γκολ του φετινού Παναθηναϊκού που έκανε και τον γύρο του κόσμου. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης πέτυχε ένα σπάνιο αυτογκόλ, πλασάροντας τον Ορέστη Καρνέζη έξω από την περιοχή.

9) Λάτσιο – Παναθηναϊκός 3-0

Ακόμα ένα τραγικό λάθος σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο Europa League και πάλι κόντρα στη Λάτσιο. Ο Διαμαντής Χουχούμης πρόσφερε απλόχερα το 2-0 στους Ρωμαίους με την ασίστ που έδωσε στον Κόζακ.

10) Τότεναμ – Παναθηναϊκός 3-1

Τέλος, το ΤΟΡ 10 ολοκληρώνεται με την... πλάτη του Καρνέζη. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε με αξιώσεις στου Γουάιτ Χαρτ Λέιν και κρατούσε την Τότεναμ στο 1-1, μέχρις ότου η πράσινη γκαντεμιά έκανε και πάλι την εμφάνιση της. Σε ένα κόρνερ των Λονδρέζων, ο Ντέμπσι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Καρνέζη που είχε απογειωθεί για να διώξει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα