Σαν την Παπαρήγα ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Σαν την Παπαρήγα ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Γιώργος Μύρτσος γράφει για ομοιότητες Σερ Άλεξ... Δώνη με ΚΚΕ, ΑΕΚ με παιδική χαρά, την ασθένεια του Παναθηναϊκού και γιατί ο Ζαρντίμ μοιάζει με φιγούρα του Σπαθάρη...

Αρχικά θέλω να πω πως είναι κρίμα για μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, όπως έζησα εγώ την ΑΕΚ του Μελισσανίδη, που νιώθαμε δέος όταν παίζαμε εναντίον της, να την ξεφτιλίζουν παράγοντες που δεν τους έχουν αποδώσει ευθύνες για το σημερινό κατάντημα. Λένε συνέχεια για μαύρες τρύπες στα οικονομικά των συλλόγων, αλλά αυτές οι μαύρες τρύπες δεν ανοίγονται από μόνες τους. Πού πάνε τα λεφτά, δηλαδή και ξαφνικά έχουμε μαύρη τρύπα; Και φτάνει η στιγμή η ΑΕΚ, αγωνιστικά, να θυμίζει παιδότοπο και ζωολογικό κήπο. Θλίβομαι να βλέπω παιδάκια να φοράνε την τεράστια φανέλα της ΑΕΚ και να νομίζουν πως είναι βεντέτες. Δείτε τον Κατίδη, για παράδειγμα. Ας παίξουν πρώτα μπάλα και μετά να κάνουν τις βεντέτες. Εδώ έχει φτάσει να αποτελεί απώλεια για την ΑΕΚ όταν δεν παίζει ο Κατσικοκέρης, που στον Εργοτέλη ήταν αναπληρωματικός του Μπούντιμιρ.

Κάνε εγγραφή στην betdaq και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Ο κιθαρίστας, ο μπαρμπέρης και τα ανθρώπινα λαθάκια!

Χθες ζήσαμε μία παγκόσμια πρωτοτυπία στην Κρήτη, αφού το κόκκινο τριφύλλι κέρδισε το πράσινο! Γενικά τώρα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, θεωρώ αδιανόητο να μιλάνε για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Όταν γίνονται σφαγές στους μικρούς, λένε όλοι για ανθρώπινα λάθη των διαιτητών. Και χθες, λοιπόν, ο Αρετόπουλος έκανε δύο-τρία ανθρώπινα λαθάκια! Μόλις έβγαλε πούπουλα ο Παναθηναϊκός του κιθαρίστα του Ρότσα, με τις πρώτες νίκες, είχα πει πως στη συνέχεια θα έκανε γκέλες. Έχει καρκίνο ο Παναθηναϊκός και χρειάζεται χειρουργείο. Έναν αληθινό επενδυτή και όχι τον Αλ-Αφ-Ούζο και έναν κανονικό προπονητή. Ούτε τον μπαρμπέρη τον Φερέιρα, που τους πουλούσε τρέλα, ούτε τον κιθαρίστα.

Διαβάστε τα υπόλοιπα απολαυστικά... γαυγίσματα του Γιώργου Μύρτσου στον Sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα