ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Θέλει Κατσουράνη ο ΠΑΟΚ

Θέλει Κατσουράνη ο ΠΑΟΚ

Θέλει Κατσουράνη ο ΠΑΟΚ
Ο Κοριος
'Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Με την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη ασχολούνται στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Στον Δικέφαλο που περιμένουν να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει κι ένα ψηστήρι μέσω των συμπαικτών του  στην Εθνική.  

Η μεταγραφολογία στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε από την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης προανήγγειλε ότι τον Γενάρη θα γίνουν μεταγραφές. Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει και τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα είναι πολλά, ενώ συνεχώς προστίθενται και περισσότερα. Ένα από αυτά είναι και του Κώστα Κατσουράνη με την μόνη διαφορά ότι παρακολουθούν πολύ στενά την υπόθεση.

Στη Θεσσαλονίκη θεωρούν τον διεθνή αμυντικό μέσο ικανό να βοηθήσει με την εμπειρία του την αμυντική γραμμή της ομάδας που αντιμετωπίζει προβλήματα ανομοιογένειας. Μάλιστα έχει γίνει και η πρώτη «κρούση» προς τον Κατσουράνη μέσω της Εθνικής από συμπαίκτες. Οι οποίοι μεταξύ σοβαρού και αστείου του πρότειναν να έρθει στην Τούμπα για να κατακτήσει τρόπαια τα επόμενα χρόνια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ποδοσφαιριστής μόλις ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό να κινηθούν πιο ζεστά καθώς στον ΠΑΟΚ εκτός από τα νιάτα χρειάζεται και εμπειρία.