Κλείνει Καλλέργη ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Κλείνει Καλλέργη ο Ατρόμητος

bet365

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην Super League και την μεταγραφή του στον Ατρόμητο είναο ο μέσος του Φωκικού, Μανώλης Καλλέργης.

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του ο Μανώλης Καλλέργης, καθώς ο παίκτης-αποκάλυψη της σεζόν για τον Φωκικό, έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ.

Η πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε ο 22χρονος χαφ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως ο Αστέρας Τρίπολης και ο Λεβαδειακός. Το... παιχνίδι όμως φαίνεται πως θα κερδίσει ο Ατρόμητος, με τον Καλλέργη να ψηφίζει Περιστέρι.

Μάλιστα, η ομάδα από την Άμφισα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, με τον πρόεδρο του συλλόγου να έχει δώσει ήδη το «οκ» για την μεταγραφή του.

Οι δύο ομάδες άλλωστε διατηρούν καλές σχέσεις, από το 2009 που το δρομολόγιο Αμφισα-Περιστέρι ακολούθησε ο Θανάσης Καραγκούνης, τα χνάρια του οποίου θέλει να ακολουθήσει τώρα και ο Καλλέργης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα