Μιραλάς: «Τώρα παίζω στον Ολυμπιακό»
«Είμαι κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά θα επανέλθω γρήγορα. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για την εθνική ομάδα και εύχομαι να κερδίσουμε τα δυο επόμενα ματς. Ειδικά αυτό στο Γουέμπλεϊ», τόνισε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού.
«Είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκα ως καλύτερος παίκτης της σεζόν στην Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τώρα παίζω στον Ολυμπιακό, αύριο ίσως όχι. Η Premier League και η Μπουντεσλίγκα είναι καλές περιπτώσεις, έχει δυνατά ματς και βελτιώνεσαι. Όταν αποχωρήσω, αυτό θα γίνει για μία μεγάλη ομάδα», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
