Ανοίγουν οι εγγραφές για το 10ου Poikilo Night Trail

Ποδηλασία στη Πετρούπολη

bet365

Στα μοναδικά μονοπάτια του Ποικίλου Όρους θα υποδεχτούν τον Ιούλιο δρομείς και ποδηλάτες.

Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Πετρούπολης συνδιοργανώνουν το Σάββατο 1 Ιουλίου το 10ο Poikilo Night Trail.

Η ξεχωριστή διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Αττική, συνδυάζει τρέξιμο, ποδήλατο, διασκέδαση, έναστρο ουρανό, και την ομορφότερη θέα του Λεκανοπεδίου, το Poikilo Night Trail συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια και υπόσχεται εκπλήξεις.

Το event περιλαμβάνει δυο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος(MTR) 5km για αρχάριους δρομείς και περιπατητές και (MTR) 10km για δρομείς, καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας (MTB) & e-Bikes 24km .

Οι αθλητές μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ σε μια από τις τρεις διαδρομές καθώς οι εκκινήσεις θα δοθούν με διαφορά 30 λεπτών. Αρχικά θα ξεκινήσουν οι ποδηλάτες και στη συνέχεια θ΄ ακολουθήσουν οι δρομείς και οι περιπατητές. Και οι τρεις αγώνες θα κινηθούν σε δασικούς δρόμους και θα περάσουν και από μονοπάτια του υπέροχου Ποικίλου Όρους.

Η 10η επετειακή έκδοση της διοργάνωσης έχει τη δυναμική οικονομική υποστήριξη της Περιφέρεια Αττικής και ο «ΠΔΣ Οδυσσέας Πετρούπολης» για να γιορτάσει τα 10 χρόνια της διοργάνωσης ανακοινώνει πως η συμμετοχή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι εγγραφές ανοίγουν την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και θα κλείσουν την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023. Θα γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.pdsodysseas.gr όπου βρίσκονται η προκήρυξη και οι πληροφορίες του αγώνα. Το όριο συμμετοχών είναι 200 αθλητές ανά διαδρομή.

O πρόεδρος του «ΠΔΣ Οδυσσέας Πετρούπολης» και race director του αγώνα Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε, «Για 10η χρονιά ρίχνουμε δρομικό και ποδηλατικό φως στο νυχτερινό Ποικίλο Όρος. Το Poikilo Night Trail δεν είναι μόνο μια αθλητική διοργάνωση αλλά μια γιορτή για συμμετέχοντες και συνοδούς, με μουσικές και πολλές εκπλήξεις. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Αττικής για την εμπιστοσύνη στο όραμα και το έργο του Συλλόγου μας. Η υποστήριξη της, μας δίνει το δικαίωμα φέτος να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια της διοργάνωσης, με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για όλους τους δρομείς και ποδηλάτες που θα σταθούν στην εκκίνηση. Σας περιμένουμε σε μια συναρπαστική αθλητική νύχτα!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα