Βολικάκης: Στην 9η θέση ο Βολικάκης στο elinimation στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ποδηλασία πίστας

Newsroom
Βολικάκης: Στην 9η θέση ο Βολικάκης στο elinimation στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ποδηλασία πίστας

bet365

Ο Χρήστος Βολικάκης πραγματοποίσε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα αποκλεισμού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας στο Γκρέτσεν της Ελβετίας

Εξαιρετική παρουσία στον αγώνα αποκλεισμού (Elimination) πραγματοποίησε ο Χρήστος Βολικάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας στο Γκρέτσεν της Ελβετίας, κατακτώντας την ένατη θέση.

Εκλεψε τις εντυπώσεις ο 35χρονος Έλληνας πρωταθλητής, καθώς με την επίδοσή του βρέθηκε μέσα στην μέσα στην πρώτη δεκάδα. Ο Βολιώτης αναβάτης άφησε πίσω του τον Ισπανό Έρικ Μαρτορέλ και για για λίγο έχασε την 8η θέση από τον Τσέχο Ντένις Ρούγκοβατς.

Στο σκρατς γυναικών η Ηρώ Μηλάκη τερμάτισε στην 11η πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Στην ίδια θέση βρέθηκε και η εθνική ομάδα στο ομαδικό, με τους Μίλτο Χαρόβα, Σωτήρη Μπρέτα και Γιάννη Καλογερόπουλο να τερματίζουν σε 45,687.

Τέλος, ο Σταμάτης Σαββάκης κατέλαβε τη 15η θέση στην ατομική χρονομέτρηση του ενός χιλιομέτρου, με χρόνο 1:03.862.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα