O Μαρκ Κάβεντις δεν μπόρεσε να δελεάσει τον Βασίλη Αναστόπουλο

Newsroom
O Μαρκ Κάβεντις δεν μπόρεσε να δελεάσει τον Βασίλη Αναστόπουλο

bet365

Ο Μαρκ Κάβεντις θα ήθελε στο πλευρό του το 2023 τον Βασίλη Αναστόπουλο και να επιχειρήσει να να πάρει το απόλυτο ρεκόρ νικών στο Tour de France.

H συνεργασία ανάμεσα στον Μαρκ Κάβεντις και τον Βασίλη Αναστόπουλο μπορεί να ολοκληρώθηκε στη βελγική Soudal - Quick Step μέσα στο 2022, όμως η σχέση του περίφημου αναβάτη με τον Ελληνα τεχνικό παραμένει πραγματικά ισχυρή.

Ο 37χρονος Κάβεντις που αρχικά φάνηκε να μένει χωρίς ομάδα, έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με την Astana Qazaqstan Team. Μάλιστα ο Κάβεντις θέλησε να δελεάσει τον Αναστόπουλο να τον ακολουθήσει στην ομάδα από το Καζακστάν, κάτι που δεν έγινε.

Ο Βασίλης Αναστόπουλος συνεχίζει στη Soudal - Quick Step, καθώς στην παρουσίαση της ομάδας για το 2023 ο Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκε ως μέλος αυτής.

«Μακάρι να τον είχα γνωρίσει πριν από 10 χρόνια» είχε δηλώσει ο Manxman για τον Αναστόπουλο, καθώς ήταν ο άνθρωπος που του έδωσε το κίνητρο να δουλέψει και να επιστρέψει εντυπωσιακά στη διεθνή σκηνή το 2021, με κορύφωση την παρουσία του στο Tour de France, όταν νίκησε στο 4ο, στο 6ο, στο 10ο και στο 13ο ετάπ, φθάνοντας συνολικά στα 34, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του μυθικού Βέλγου, Έντι Μερξ.

Ο Κάβεντις δεν αγωνίστηκε στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας το 2022, όμως κέρδισε σε πέντε αγώνες, συμπεριλαμβανομένου ενός σταδίου του Giro d'Italia και του βρετανικού εθνικού τίτλου. Θα ήθελε να έχει δίπλα του τον Βασίλη Αναστόπουλο το 2023 και να επιδιώξει να πάρει το απόλυτο ρεκόρ νικών στο Tour de France.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα