Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας αποκαλύπτεται!

Newsroom
Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας αποκαλύπτεται!

bet365

O ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2022 «αποκαλύπτεται» την Τετάρτη στις 2 Νοεμβρίου 2022, σε συνέντευξη Τύπου στην κεντρική αίθουσα του ΟΑΚΑ (11.30π.μ).

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής Cycling Greece, την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τους χορηγούς θα παρουσιάσουν τον απολογισμό της διοργάνωσης του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, ενώ το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα δημοσιοποιήσει τη μελέτη που εκπόνησε για τον αντίκτυπο της διοργάνωσης εντός και εκτός χώρας.

Στην πρώτη χρονιά της αναβίωσής του, από 26 Απριλίου έως και 1 Μαΐου 2022, ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος επανήλθε αναβαθμισμένος στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας UCI, αξιολογημένος ως 2,1 και με 20 επαγγελματικές και Εθνικές ομάδες διέσχισε με εξαιρετική επιτυχία πέντε Περιφέρειες της χώρας (από την Κρήτη έως την Ήπειρο).

Ήδη προετοιμάζεται και ο Γύρος του 2023, τη ερχόμενη Άνοιξη, με νέες διαδρομές και ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, σε μία διοργάνωση που αμέσως έγινε θεσμός, εντός και εκτός Ελλάδας, με αθλητικά, τουριστικά και οικονομικά οφέλη.

 

Τελευταία Νέα