Μηλάκη: Απέφυγε τα χειρότερα και το χειρουργείο

Newsroom
Μηλάκη: Απέφυγε τα χειρότερα και το χειρουργείο

bet365

Η Ηρώ Μηλάκη δεν θα χρειαστεί να κάνει χειρουργική επέμβαση μετά τον τραυματισμό που είχε στην ωμοπλάτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας στο Μόναχο.

Τυχερή στην ατυχία της στάθηκε η Ηρώ Μηλάκη μετά τον τραυματισμό που είχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας στο Μόναχο.
Η πρωταθλήτρια από την Κρήτη χρειάστηκε να παραμείνει για ένα βράδυ σε νοσοκομείο της γερmανικής ποδηλασίας μετά το χτύπημα στην ωμοπλάτη, αποτέλεσμα της εμπλοκής της σε ατύχημα στον αγώνα του όμνιουμ.

Η Μηλάκη έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και όπως σημειώνει σε ανάρτησή της, αποφασίστηκε να μην κάνει χειρουργική επέμβαση.

Πιο αναλυτικά η Μηλάκη έγραψε τα εξής: «Επιστρέφω από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας με δύο 10ες θέσεις σε scratch και elimination, πολύτιμες εμπειρίες, πτώσεις και ρήξη συνδέσμων στην ακρωμιοκλειδική.

Στο τελευταίο αγώνισμα του όμνιουμ και μόλις 36 στροφές πριν το τερματισμό είχα την ατυχία να εμπλακώ σε μια άσχημη πτώση με αποτέλεσμα να περάσω ένα βράδυ στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα και επέστρεψα στην Ελλάδα όπου με τους γιατρούς μου Theodoros Tosounidis και Giorgos Kontakis αποφασίσαμε ότι δεν θα κανω χειρουργείο.

Σε αυτούς τους αγώνες ήμουν πολύ άτυχη όμως παρόλα αυτά είδα τις δυνάμεις μου και αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον.
Η αποκατάσταση έχει ξεκινήσει ήδη. Σε συνεργασία με τον προπονητή και τους γιατρούς μου θα επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο δυνατή».

Photo Credit: Nassos Triantafyllou

 

Τελευταία Νέα