Ποδηλασία: Ποδηλάτης συγκρούστηκε… με την γυναίκα του την ώρα του τερματισμού (vid)

Newsroom
Ποδηλασία: Ποδηλάτης συγκρούστηκε… με την γυναίκα του την ώρα του τερματισμού (vid)

bet365

Ατύχημα σοκ με ποδηλάτη που κέρδιζε ετάπ στην Κολομβία και συγκρούστηκε με την γυναίκα του που μπήκε μπροστά του για να βγάλει φωτογραφία!

Η ανόητη σκέψη της συζύγου του Λουίς Κάρλος Τσία, λίγο έλειψε να προκαλέσει τραγωδία στον ποδηλατικό Γύρο της Κολομβίας.

Η σύζυγός του ποδηλάτη, ενώ αυτός μαζί με τους αντιπάλους του έκανε το τελικό σπριντ για τη νίκη, μπήκε στο σημείο όπου οι αθλητές τερμάτισαν, για να βγάλει μία φωτογραφία με τον άνδρα της να τερματίζει πρώτος. Μόνο που αυτός δεν προλάβαινε να κόψει ταχύτητα καθώς τον είχε πλησιάσει υπερβολικά.

Ο Τσία αρχικά δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για την γυναίκα του και το συνειδητοποίησε στιγμές μετά, καθώς την είδε σχεδόν αναίσθητη στο έδαφος.

Η Κλαούντια, που είναι επαγγελματίας φωτογράφος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διανυκτέρευσε και της έγιναν ράμματα στο κεφάλι όπου είχε αρκετά τραύματα.
«Θα μπορούσε να μην είναι η γυναίκα μου, αλλά ένα οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Οι γιατροί την εξέτασαν και περισσότερο ήταν το σοκ που υπέστη. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν βγήκε από την πορεία μου και έμεινε εκεί» είπε ο ποδηλάτης.

 

Τελευταία Νέα