Ποδηλασία: Το μήνυμα του ΔΕΗ International Tour of Hellas για την Παγκόσμια ημέρα Ποδηλάτου!

Newsroom
Ποδηλασία: Το μήνυμα του ΔΕΗ International Tour of Hellas για την Παγκόσμια ημέρα Ποδηλάτου!

bet365

Ο ΔΕΗ International Tour of Hellas ξεκίνησε δειλά, πήρε το λάκτισμα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, απέκτησε ταχύτητα από τις Περιφέρειες, τους Δήμους, τους ανθρώπους που τον αγκάλιασαν και επιδιώκει πια να παραμείνει, να επεκταθεί, και να εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους Γύρους του κόσμου.

Με το μήνυμα «Ποδήλατο: Άθληση, Ψυχαγωγία, Μετακίνηση» ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος έβαλε ξανά την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Αγωνιστικό Ποδηλατικό Χάρτη και ξεκίνησε μία διαρκή προσπάθεια ποδηλατικής… επαγρύπνησης όλων των Ελλήνων.

Στόχος της Cycling Greece είναι να γίνει το ποδήλατο πρωταγωνιστής στους δρόμους, αλλά και θεματοφύλακας της οδηγικής ασφάλειας και σπόρος για πολλούς νέους υψηλού επιπέδου ποδηλάτες.

Από τα αστικά κέντρα ως τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, το ποδήλατο γίνεται υπερθέαμα για τους κατοίκους, οι δρόμοι αγωνιστικό τερέν, οι ομορφιές της χώρας μας πίνακες ζωγραφικής για όλους τους πολίτες του κόσμου!

Εναλλακτικό μέσο μετακίνησης, για έναν διαφορετικό μοντέλο ζωής, βασισμένο στη βιώσιμη κινητικότητα, την περιβαλλοντική ευαισθησία, την απάντηση στην κλιματική και την ενεργειακή κρίση.

Ξημέρωσε μια παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου για μία Ελλάδα διαφορετική, που θέλει και μπορεί και πετυχαίνει τους στόχους της!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα