Κύπελλο Ποδηλασίας Πίστας: Μια νέα διοργάνωση στο ΟΑΚΑ

Newsroom
Κύπελλο Ποδηλασίας Πίστας: Μια νέα διοργάνωση στο ΟΑΚΑ

bet365

Η ΕΟ Ποδηλασίας ανακοίνωσε το 1ο Εθνικό Κύπελλο πίστας για τις 3 Απριλίου, ποιες είναι οι κατηγορίες.

Το 1ο Εθνικό Κύπελλο πίστας διοργανώνει η ομοσπονδία ποδηλασίας στις 3 Απριλίου στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Οι κατηγορίες αθλητών που θα πάρουν μέρος είναι: ανδρών (ελίτ/κάτω των 23), γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ποδηλασίας.

Τα αγωνίσματα: σκρατς (όλες οι κατηγορίες), αγώνας αποκλεισμού (όλες οι κατηγορίες), κέιριν (εκτός παίδων-κορασίδων), σπριντ (όλες οι κατηγορίες)

Οι αγώνες θα γίνουν με βάση το επικαιροποιημένο υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Π. και τις από 7.2.2022 οδηγίες της Γ.Γ.Α.

Για την πρόσβαση στους αγώνες

Αθλητές έως 17 ετών: self-test παρουσία του υπευθύνου COVID κάθε ομάδας ή του προπονητή την ημέρα του αγώνα.

Αθλητές 18 ετών και άνω: PCR-test 72 ωρών ή rapid-test 48 ωρών. Το παραπάνω ισχύει για συνοδούς, προπονητές και το προσωπικό αγώνων (κριτές–οργανωτικό προσωπικό–επίσημοι κ.άλ.)

Εξαιρούνται από την διενέργεια τεστ οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

Θεατές στο ποδηλατοδρόμιο: Επιτρέπεται η είσοδος σε 500 θεατές πλήρως εμβολιασμένους και μέχρι 25 ανήλικους θεατές ως και 17 ετών, με την ανάλογη επίδειξη τεστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα