Μπούγλας: Καλύτερος Έλληνας στο «International Rhodes GP»

Δημήτρης Ντζάνης
Μπούγλας: Καλύτερος Έλληνας στο «International Rhodes GP»

bet365

Η ποδηλατική δράση στη Ρόδο συνεχίστηκε με το μονοήμερο αγώνα του γκραν πριν και ολοκληρώνεται με τον διεθνή Γύρο του νησιού.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο από τα τρία αγωνιστικά ποδηλατικά σκέλη του Μαρτίου στην Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή (20/3) πραγματοποιήθηκε το «International Rhodes GP» (20/03, 1.2 κατηγορία), με μεγάλο νικητή τον Αντρέ Ντρέγκε της Team Coop.

Η εθνική ομάδα αγωνίστηκε με πλήρη σύνθεση, ενώ από τα εγχώρια δρώμενα συμμετείχαν επίσης οι ομάδες του Αίολου, του Ροδήλιου και του Κρόνου Νίκαιας.

Επόμενη διοργάνωση στη Ρόδο θα είναι ο Διεθνής Γύρος Ρόδου (24-27 Μαρτίου), με τον οποίο ολοκληρώνεται για φέτος η ποδηλατική δράση στο «νησί των Ιπποτών»

Ξεχώρισαν οι Νορβηγοί, στην 8η θέση ο Μπούγλας

Ο αγώνας των 186 χιλιομέτρων ολοκληρώθηκε με ρεκόρ διαδρομής και έναν «τρελό» ρυθμό από την αρχή έως το φινάλε (43.81 μέση ωριαία ταχύτητα αγώνα). Μεγάλος νικητής ήταν ο Νορβηγός, Αντρέ Ντρέγκε της Team Coop.

Ο 22χρονος ποδηλάτης αξιοποίησε την δουλειά της ομάδας στο σύνολο της διαδρομής και με μία εντυπωσιακή επίθεση στο φινάλε πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού στη Νέα Μαρίνα Ρόδου.


Από ελληνικής πλευράς, ο Γιώργος Μπούγλας του Κρόνου Νίκαιας είχε την καλύτερη κατάταξη, καθώς τερμάτισε 8ος φτάνοντας στη Νέα Μαρίνα μαζί με το γκρουπ. Για την εθνική ομάδα στην 46η θέση τερμάτισε ο Νίκος Δράκος, σχεδόν ένα λεπτό πίσω από τον νικητή.

Αποτελέσματα εθνικής Ομάδας

46. Νίκος Δράκος (00:54’’)

54. Παναγιώτης Χριστόπουλος Χέλλερ (00:54’’)

58. Διονύσης Δούζας (00:59’’)

88. Δημήτρης Χριστάκος (08:31’)

105. Ιωάννης Πανυγηράκης (12:44’)

106. Γιώργος Μπουτόπουλος (12:44’)

Η ομάδα για τον Γύρο Ρόδου

Στο μεταξύ η ποδηλατική ομοσπονδία ανακοίνωσε τους αθλητές που προσκλήθηκαν να πάρουν μέρος τον διεθνή αγώνα «International Tour of Rhodes».

Είναι οι:

Αρβανίτου Νικηφόρος (Α.Ο. Θησέας)
Γιαννούτσος Μιλτιάδης (Π.Σ. Αίολος)
Δράκος Νικόλαος (Γ.Σ. Διαγόρας)
Καστραντάς Χαράλαμπος (Π.Σ. Αίολος)
Τζωρτζάκης Πολυχρόνης (Π.Ο. Τάλως Χανίων)
Χριστάκος Δημήτριος (Α.Σ. Άλφα Καλλιθέας)
Χριστόπουλος Χέλλερ Παναγιώτης (RV Pfeil Magstadt)
Σαρρής Ευάγγελος (Π.Σ. Αίολος) - Αναπληρωματικός

Photo Credit: Nassos Triantafyllou

 

Τελευταία Νέα