Με 12 ποδηλάτες η εθνική ομάδα πίστας στο γκραν πρι της Πορτογαλίας

Newsroom
Με 12 ποδηλάτες η εθνική ομάδα πίστας στο γκραν πρι της Πορτογαλίας

bet365

Φέτος αρχίζει η συλλογή βαθμών για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024

Από την πόλη Ανάντια της Πορτογαλίας, σε κοντινή απόσταση από την Κοΐμπρα, ξεκινά η δράση για τα ελληνικά πεντάλ στο 2022.

Δώδεκα συνολικά αθλητές και αθλήτριες ταξίδεψαν την Τρίτη (18/1) για την πόλη της Πορτογαλίας και για το Prova Internacional Município de Anadia (GP Anadia), το πρώτο γκραν πρι στην πίστα, που ανήκει στο καλεντάρι της UCI, είναι κατηγορίας C1 και διεξάγεται το τριήμερο 21-22-23 Ιανουαρίου.

Από αυτό το γκραν πρι αρχίζει η συλλογή βαθμών για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μοντινί-λε-Μπρετονέ της Γαλλίας (12-16 Οκτωβρίου), καθώς και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, καθώς από φέτος αρχίζει ο μακρύς δρόμος που οδηγεί στην «πόλη του Φωτός».

Με τα χρώματα της Εθνικής και στο αγώνισμα του σπριντ θα αγωνιστούν οι: Γιάννης Καλογερόπουλος (ΠΟ Πατρών, φωτό), Σωτήρης Μπρέτας (ΠΓΣ Λάρισας), Κωνσταντίνος Λιβανός (ΠΟΧ Τάλως), Σταμάτης Σαββάκης (Ροδήλιος).

Καλογερόπουλος

Στην κατηγορία της αντοχής θα πάρουν μέρος οι: Αργυρώ Μηλάκη (ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου), Παναγιώτης Καρατσιβής (ΠΓΣ Λάρισας), Νικόλας Δράκος (ΓΣ Διαγόρας), Δημήτρης Χριστάκος (ΑΛΦΑ Καλλιθέας), Ζήσης Σούλιος (Αίολος)

Με τις φανέλες των σωματείων τους θα αγωνιστούν ακόμα τρεις αθλητές μας, ο Χρήστος Βολικάκης (ΠΟ Βόλος), ο Μιλτιάδης Χαρόβας (ΠΟ Βόλος) και ο Χρήστος Ράντος (ΑΟ Κύδων). Την ομάδα συνοδέουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Βαρβεράκης, Λάμπρος Βασιλόπουλος και Στέργιος Σαλπαδήμος.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα