Σοκαριστικό ατύχημα για τον θρύλο της ποδηλασίας, Μαρκ Κάβεντις, με σπασμένα πλευρά στην εντατική (vid)

Σοκαριστικό ατύχημα για τον θρύλο της ποδηλασίας, Μαρκ Κάβεντις, με σπασμένα πλευρά στην εντατική (vid)

bet365

Ο 36χρονος κορυφαίος ποδηλάτης, Μαρκ Κάβεντις υπέστη σοκαριστικό ατύχημα μετά από «καραμπόλα» στην πίστα της Γάνδης και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και κρίση πνευμονοθώρακα, νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.

Σοκάρει το βίντεο του ατυχήματος που ενεπλάκη ο 36χρονος θρύλος της ποδηλασίας πίστας, Μαρκ Κάβεντις. Ο βετεράνος ρέκορντμαν νικών σε Tour De France ενεπλάκη σε καραμπόλα στο τουρνουά της Γάνδης, στην ίδια πίστα που είχε τραυματιστεί πριν από δύο χρόνια, όταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λάσε Νόρμαν Χάνσεν έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του λόγω ολισθηρού δαπέδου στον τελευταίο γύρο.

Αποτέλεσμα ήταν ο Κάβεντις να πέσει πάνω στον προπορευόμενο ποδηλάτη του και να κυλήσει σε κλάσματα δευτερολέπτου εκτός πίστας. Αμέσως, το ιατρικό επιτελείο έδωσε τις πρώτες βοήθειες και ο Κάβεντις σηκώθηκε, πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου και πέρασε ένα 24ωρο σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σπασμένα πλευρά και κρίση πνευμονοθώρακα!

Για καλή του τύχη, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ο Βρετανός αναβάτης θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του αναρτώντας φωτογραφία από την κλίνη της εντατικής στην οποία νοσηλεύεται.

Ο ίδιος ο Κάβεντις είχε χαρακτηρίσει στο παρελθόν την πίστα των Έξι Ημερών της Γάνδης ως «έναν τοίχο του θανάτου». Το 2006, μάλιστα, το εν λόγω τουρνουά είχε στιγματιστεί από τον θάνατο του Ισπανού ποδηλάτη, Ισαάκ Γκάλβες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα