Μουντιαλικά ταξίδια: Από τη Βραζιλία στη Ρωσία

Θάνος Σαρρής
Μουντιαλικά ταξίδια: Από τη Βραζιλία στη Ρωσία

bet365

O Θάνος Σαρρής υποδέχεται στο podcast «Της Μπάλας Τα Λιμάνια» τον Κώστα Σωτηρόπουλο, που είχε ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, για μια κουβέντα γύρω από την αξέχαστη μουντιαλική εμπειρία.

Σάμπα, καϊπιρίνια και το τελευταίο Μουντιάλ με την Εθνική Ελλάδας παρούσα! Ο Κώστας Σωτηρόπουλος είχε ακολουθήσει τη «γαλανόλευκη» από τα φιλικά προετοιμασίας στις ΗΠΑ μέχρι τη Βραζιλία, όπου έφτασε μιαn ανάσα από τους «8» της διοργάνωσης, για να αποκλειστεί στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα. Φυσικά, ήταν στο γήπεδο σε εκείνο το αξέχαστο ματς.

Πώς είναι η εμπειρία ενός Μουντιάλ στη χώρα της Σάμπα; Η διαμονή σε ένα «χωριό» με την αποστολή μιας ομάδας που συμμετέχει; Η γνωριμία με ένα τόσο διαφορετικό πολιτισμό, το πολύχρωμο μωσαϊκό στα γήπεδα και στους δρόμους;

Ο Κώστας είναι ο καλεσμένος στο 9ο επεισόδιο του podcast «Της Μπάλας τα Λιμάνια» και με τον Θάνο Σαρρή, που είχε βρεθεί στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Ρωσίας, μεταφέρουν ιστορίες και εμπειρίες από την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου!

Ταξιδέψτε μαζί μας και στο Spotify, με ένα click ΕΔΩ!