Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πού θα κριθεί το μεγάλο ντέρμπι

Θάνος Σαρρής
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πού θα κριθεί το μεγάλο ντέρμπι

bet365

Bασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος και Θάνος Σαρρής αναλύουν στο Podgazzt το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Από τη μία, ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, του 10/10, του ενθουσιασμού που έχει σκορπίσει στον κόσμο του και που φέτος έχει καταφέρει να βρει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που του δημιούργησαν οι αντίπαλοι. Στην κατάμεστη Λεωφόρο, που έγινε sold out μέσα σε λίγα λεπτά και με τον κόσμο του να είναι «τρελαμένος» με το σερί και την προοπτική του «τριφυλλιού».

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, που μετά τις αλλαγές προπονητών βελτιώνεται με τον Μίτσελ στον πάγκο του και έχει δείξει πως διαθέτει παίκτες με ατομική ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός, που είδε τους δικούς του οπαδούς να πηγαίνουν στην ανοιχτή προπόνηση και να ζητούν από τους παίκτες τη νίκη στη Λεωφόρο. Μια νίκη, που αν έρθει, ενδεχομένως να αλλάξει σημαντικά τη φετινή χρονιά.

Πού θα κριθεί το ντέρμπι; Μιχάλης Τσόχος, Βασίλης Σαμπράκος και Θάνος Σαρρής συζητούν στο Podgazzt του Gazzetta όλες τις πτυχές της μεγάλης αναμέτρησης, προσπαθούν να μπουν στο μυαλό των προπονητών και αναλύουν το πολυαναμενόμενο ντέρμπι!

Mπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και στο Spotify