Άντιτς στο Podgazzt: «Μπροστά στη Θύρα 7 τέλος οι μαλ...ίες, πάμε να τελειώνουμε»!

Newsroom
Άντιτς στο Podgazzt: «Μπροστά στη Θύρα 7 τέλος οι μαλ...ίες, πάμε να τελειώνουμε»!

bet365

O Πέρο Άντιτς, back-to-back πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, φιλοξενήθηκε στο Podgazzt πριν από τον καθοριστικό αγώνα με τη Μονακό και περιέγραψε την πίεση που νιώθει ένας παίκτης πριν από το Game 5, τον τρόπο που την διαχειρίζεται και θέλει να δει τους «ερυθρόλευκους» στο Final 4.

Η πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου κρίνεται το βράδυ της Τετάρτης 4/6 (21:30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μονακό στο Game 5 της προημιτελικής σειράς των playoffs.

Ο νικητής του ματς θα παίξει στον ημιτελικό του Final 4 με την Αναντολού Εφές και ο Πέρο Άντιτς φιλοξενήθηκε στο Podgazzt και τους Κωνσταντίνο Μελάγιες, Γιάννη Σταυρουλάκη όπου μοιράστηκε τις εμπειρίες του από το δικό του Game 5, τη σεζόν 2012-13. Τότε που οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει της Αναντολού Εφές με 82-72 και σφράγισαν εισιτήριο για Λονδίνο, κατακτώντας το δεύτερο σερί πρωτάθλημα Ευρώπης.

Ο Άντιτς ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε για την πίεση: «Όταν παίζεις στον Πειραιά, στο ΣΕΦ, μπροστά στη Θύρα 7... Αυτή είναι η πίεση. Είναι εκεί για σένα. Παίζεις για τη χώρα σου, εκπροσωπείς την Ελλάδα. Οι οπαδοί θα είναι εκεί. Θα σε στηρίξουν, θα σου δώσουν ενέργεια. Πρέπει, λοιπόν κι εσύ να τους το ανταποδώσεις! Πρέπει να τους δώσεις πίσω τη νίκη. Εκεί μαζευόμαστε και λέμε: "Παιδιά, τέλος οι μαλ...ίες! Τώρα παίζουμε όπως ξέρουμε"»!

Κοιμούνται οι παίκτες το βράδυ πριν το Game 5; Τους αρέσουν αυτά τα ματς ή αγχώνονται; ΄Τι έλεγε με τον Παπανικολάου στο δωμάτιο το βράδυ πριν το Game 5 με την Εφές το 2013;

Ακούστε ΕΔΩ ολόκληρο το επεισόδιο στο Spotify