Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε, αλλά έχασε από τον καλύτερο Μεντβέντεφ

Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε, αλλά έχασε από τον καλύτερο Μεντβέντεφ

bet365

Ο ημιτελικός του Australian Open ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Μεντβέντεφ κλέβει την παράσταση στο σημερινό Podgazzt, με τους Φώτη Καρακούση, Κώστα Ευθυμιάδη και Δημήτρη Ντζάνη να στέκονται στο ότι ο Ρώσος ήταν καλύτερος, ενώ υπάρχει και αναφορά στο coaching που κατηγόρησε τον Έλληνα τενίστα ο αντίπαλός του.

Μπορεί ο χιονιάς να το πήγε λίγες μέρες αργότερα, αλλά το Podgazzt είναι και πάλι εδώ. Βασικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους Φώτη Καρακούση, Κώστα Ευθυμιάδη και Δημήτρη Ντζάνη είναι φυσικά το Australian Open και ο χαμένος ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Αναφορά σε όλη την πορεία του Έλληνα τενίστα στο Αυστραλιανό open, αλλά και στο περίφημο coaching για το οποίο κατηγορήθηκε.

Φυσικά το σημερινό Podgazztt δεν έχει μόνο τένις. Έχει πόλο, χάντμπολ, στίβο που αρχίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο αγώνες στο κλειστό, αλλά και βόλεϊ, όπου ξεχωρίζει βέβαια η ήττα του Παναθηναϊκού από την Λαγκούνα, με τις «πράσινες» να παίζουν χωρίς τις Κρος, Γκρόθες και Στεπάνενκο. Το ταξίδι στα σπορ συνεχίζεται και σήμερα...

Μπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ, στο Spotify.