H Λένα Δανιηλίδου στο Podgazzt: «Η επιτυχία των Τσιτσιπά, Σάκκαρη οφείλεται στο ταλέντο και τη δουλειά τους, όχι στην άνοδο του ελληνικού τένις»

Newsroom
H Λένα Δανιηλίδου στο Podgazzt: «Η επιτυχία των Τσιτσιπά, Σάκκαρη οφείλεται στο ταλέντο και τη δουλειά τους, όχι στην άνοδο του ελληνικού τένις»

bet365

Το καθιερωμένο κάθε Δευτέρα ταξίδι στον κόσμο των σπορ συνεχίζεται με εκλεκτούς καλεσμένους και οι ατάκες της Λένας Δανιηλίδου για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Ακόμα ένα ταξίδι στον χώρο των σπορ ξεκινάει με το καθιερωμένο μας ανά εβδομάδα podgazzt!

Η Λένα Δανιηλίδου αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της λέγοντας πως όσα σπουδαία έχουν πετύχει τα «οφείλουν» στο ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και τη... μετανάστευσή του και όχι στην άνοδο του ελληνικού τένις συνολικά.

Ο πρόεδρος των Ελλήνων προπονητών υγρού στίβου και προπονητής της κολυμβητικής ομάδας του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, αναλύει τις επιτυχίες της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό 25άρας στο Καζάν και μας εξηγεί την διαφορά για τους αθλητές της 25άρας και 50άρας πισίνας.

Η διεθνής πολίστρια Ελένη Ξενάκη η οποία εφέτος μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό μιλά για την επιστροφή της ως αντίπαλος στη Βουλιαγμένη αλλά και για το γαλλικό της όνειρο.

Ο τεχνικός της Εθνικής ανδρών χάντμπολ, Γιώργος Ζαραβίνας αναφέρεται στο εξαιρετικό ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που είχε 2/2 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά και στην επανεκκίνηση του ελληνικού χάντμπολ.

Φώτης Καρακούσης και Αντώνης Πατσούρας αναλύουν όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες σε βόλεϊ, κολύμβηση, τένις και μας... προετοιμάζουν για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε πόλο και βολεϊ στην τρέχουσα εβδομάδα. Το ταξίδι του podgazzt στον κόσμο των σπορ δεν χάνεται…

Μπορείτε να ακούσετε το podgazzt και ΕΔΩ στο Spotify