Μητέρα γέννησε τον δίδυμο αδελφό του γιου της, μετά από 10 χρόνια (pics)

Gazzetta team
Μητέρα γέννησε τον δίδυμο αδελφό του γιου της, μετά από 10 χρόνια (pics)
Η όχι και τόσο συνηθισμένη περίπτωση της γέννησης δίδυμων με 10 χρόνια διαφορά, έκανε γνωστή το ίδιο το νοσοκομείο.

Μία απίστευτη, αλλά πραγματική είδηση έκανε γνωστή με μία ανάρτησή του, το νοσοκομείο «Maternal and Child Health» της Χουμπέι στην Κίνα.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, μία μητέρα έφερε στην ζωή την περασμένη Τρίτη, τον δίδυμο αδελφού του παιδιού της που είχε γεννήσει πριν από 10 χρόνια!

Το ιστορικό της υπόθεσης

Μπορεί η περίπτωση αυτή να ακούγεται κάπως... κουφή, ωστόσο έχει επιστημονική εξήγηση που είναι πολύ απλή.

Η κυρία Wang, όπως είναι το όνομα της μητέρας, δυσκολευόταν αρκετά να συλλάβει παιδί πριν από δέκα χρόνια και έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει εξωσωματική, με τους γιατρούς που ανέλαβαν την περίπτωσή της να κρατούν μία μεγάλη... παρτίδα εμβρύων.

Ένα από αυτά λοιπόν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι ήρθε το παιδί της γυναίκας από την Κίνα, το οποίο φωνάζουν Λου Λου, με τα υπόλοιπα έμβρυα να μπαίνουν στην κατάψυξη για να διατηρηθούν.

Στο διάστημα λοιπόν που μεσολάβησε, η κυρία Wang αποφάσισε να θέλει και δεύτερο και ακολούθησε πάλι την ίδια διαδικασία που ήταν πάλι επιτυχημένη.

Την περασμένη Τρίτη λοιπόν η 41χρονη γέννησε με καισαρική τον Τονγκ-Τονγκ που ζύγιζε 3 κιλά και 48 γραμμάρια και ο οποίος, όπως είπε η Zheng Jie που είναι γιατρός στο νοσοκομείο: «Από ιατρικής πλευράς, η Λου Λου και ο Τονγκ Τονγκ είναι δίδυμα αδέλφια».

Κανένα πρόβλημα εγκυμοσύνη

Αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Wang δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της και όλα κύλησαν φυσιολογικά.