Παλικάρι ο Κουτσαβάκης: Ζητά να μην τιμωρηθεί ο νεαρός που του επιτέθηκε με μαχαίρι (vid)

Gazzetta team
Παλικάρι ο Κουτσαβάκης: Ζητά να μην τιμωρηθεί ο νεαρός που του επιτέθηκε με μαχαίρι (vid)
Πριν από 1,5 χρόνο ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι, αλλά αναγνωρίζει πως δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση.

Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης είχε γίνει γνωστός στο δεύτερο lockdown με το ρεσιτάλ που είχε δώσει όταν είχε βγει ζωντανά στο Mega για να μιλήσει για το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί για μία παράνομη συγκέντρωση που είχε κάνει.

Τότε η εμφάνισή του είχε γίνει viral χάρη στους διαλόγους που είχε με την Αθηνά Βούλγαρη, αλλά κυρίως λόγω του ρεμπέτικου ύφους που είχε. Αυτή η μαγκιά, όπως θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος, δεν περιορίζεται απλά στα τραγούδια του και στον τρόπο που μιλάει. Αποτελεί και φιλοσοφία ζωής για τον 24χρονο, όπως αποδείχθηκε.

Πριν από ενάμιση χρόνο λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από έναν νεαρό, την ώρα που είχε βγάλει τον σκύλο του.

Όπως είπε, οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση όταν ο δράστης του μίλησε άσχημα και κουβέντα στην κουβέντα, του έβγαλε μαχαίρι. Εκεί, ο Κουτσαβάκης έκανε πίσω, άρπαξε ένα σκαμπό που βρήκε και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω και εν τέλει να συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ, καθώς στο σημείο βρισκόταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που είχε δει το περιστατικό και είχε καλέσει την άμεση δράση.

Το... λάθος

Ως εδώ όλα καλά. Το θέμα είναι πως ο 24χρονος δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως πως ο δράστης δεν ήταν και τόσο καλά ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να αντιδράσει λάθος και να μεγαλώσει την ένταση.

Για αυτό και όπως είπε στο Mega, στο δικαστήριο που είναι να γίνει σήμερα το πρωί, θα ζητήσει την αθώωση του δράστη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπέβαλλε μήνυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ