Ελένη Μενεγάκη και Αλέξης Τσίπρας έχουν σχεδόν τον ίδιο ταύρο στο γραφείο τους (pics & vid)

Gazzetta team
Ελένη Μενεγάκη και Αλέξης Τσίπρας έχουν σχεδόν τον ίδιο ταύρο στο γραφείο τους (pics & vid)
Το τελευταίο live που έκανε η Ελένη Μενεγάκη είχε μία αποκάλυψη για τους πολύ παρατηρητικούς που την συνδέει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Θα μπορούσαν να έχουν κάτι κοινό η Ελένη Μενεγάκη και ο Αλέξης Τσίπρας; Όχι, ούτε ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κάνει πρωινή εκπομπή, ούτε η γνωστή παρουσιάστρια θα βάλει υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές.

Απλά μετά το τελευταίο της live, αποκαλύφθηκε οτι και οι δυο προτιμούν τους πίνακες του ίδιου καλλιτέχνη και μάλιστα από την ίδια σειρά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Χθες λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη μίλησε ζωντανά στο Instagram με την συγγραφέα Λένα Μαντά για το τελευταίο της βιβλίο, με το πλάνο να είναι από το γραφείο της.

Πίσω της ήταν ένας πίνακας που όσοι παρακολουθούν τα social media του Αλέξη Τσίπρα, δεδομένα κάτι θα τους θύμισε. Και δικαιολογημένα, καθώς είναι από τον ίδιο καλλιτέχνη.

Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν, όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχουν στα γραφεία τους έναν πίνακα του Κωστή Γεωργίου από την σειρά Torros, στην οποία όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς έχουν ως κεντρικό θέμα τους ταύρους.

Φυσικά δεν είναι ίδιοι, αλλά όπως μπορείτε να δείτε έχουν πολλές ομοιότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ