Κάτι ετοιμάζει ο Παππάς: «Έχω να κάνω μία πρόταση στον Τζέιμς που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα»

Gazzetta team
Κάτι ετοιμάζει ο Παππάς: «Έχω να κάνω μία πρόταση στον Τζέιμς που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα»
Ο Άλεξ Παππάς λέει οτι αν δεν δεν φύγει ο Τζέιμς δεν θα ησυχάσει, αλλά παράλληλα ετοιμάζεται να του καταθέσει μία πρόταση.

Αινιγματικό και με πολλές ερμηνείες, μπορεί να χαρακτηριστεί το trailer του ΣΚΑΙ σχετικά με το αυριανό επεισόδιο του Survivor.

Το video λοιπόν ξεκινάει με τον Τζέιμς Καφετζή να κρατάει μία μεγάλη πέτρα, να την δείχνει στην κάμερα και να λέει: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη, όταν σκέφτεται όλη μέρα και σκέφτεται τι θα πει στο συμβούλιο», ενώ αμέσως μετά βγάζει μια μικρότερη και συμπληρώνει: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει τι να απαντήσει».

Αμέσως μετά το πλάνο πάει στον Άλεξ Παππάς, ο οποίος με την σειρά τονίζει: «Όλοι ξέρετε οτι ο δικός μου στόχος και ο δικός μου καλός λόγος για να συνεχίσω να μένω στο Survivor είναι ο Τζέιμς. Αν δεν φύγει ο Τζέιμς, εγώ δεν θα ησυχάσω. Έχω να κάνω μία πρόταση στον Τζέιμς, μία πρόταση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα».

Το αν όντως έχει κάποια πρόταση να καταθέσει στον μεγάλο του αντίπαλο ή αν απλά ήταν κάτι που κόπηκε στο μοντάζ, προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό το trailer, θα το μάθουμε αύριο το βράδυ.

Θα πέσουν... κορμιά

Όσον αφορά το αγώνισμα τώρα, εκεί θα πέσουν κορμί στην κυριολεξία. Και αυτό γιατί όπως φαίνεται οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν ένα αρκετά μεγάλο βάρος στους ώμους τους, μέχρι να πέσει πρώτος ο αντίπαλος. Κάτι που όπως εύκολα μπορείτε να δείτε στα πλάνα του trailer, θα λυγίσει αρκετούς, καθώς είναι μία επίπονη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ