Ένταση στο Open για Μενεγάκη: «Ο όρος που έβαλε αλλάζει το πρωινό πρόγραμμα του Mega» (vid)

Gazzetta team
Ένταση στο Open για Μενεγάκη: «Ο όρος που έβαλε αλλάζει το πρωινό πρόγραμμα του Mega» (vid)
Η αποκάλυψη για τον όρο που φέρεται να έβαλε η Ελένη Μενεγάκη, προκάλεσε ένταση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την συμφωνία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, προκάλεσαν μία μικρή ένταση μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος γνωστοποίησε την πληροφορία που είχε για τον όρο που έβαλε στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του «Μεγάλου Καναλιού».

Ποιος ήταν αυτός; Ανεξαρτήτως αν η εκπομπή της ξεκινήσει στις 13:00 ή στις 14:00, να μην προηγείται άλλη με ανάλογο περιεχόμενο.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, προκαλεί ανακατατάξεις στο πρόγραμμα, καθώς νωρίτερα είναι το «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα.

Στο άκουσμα της πληροφορίας αυτής, ο Γρηγόρης Γκουνταράς, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη για 16 χρόνια, κράτησε επιφυλακτική στάση, λέγοντας μάλιστα οτι δεν το πιστεύει πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.

H Χρίσλα Γεωργακοπούλου επιχείρησε να πάρει τον λόγο για να πει πως δεν της κάνει και τόση εντύπωση το αίτημα αυτό, με αποτέλεσμα να υπάρξει μικρή ένταση.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» μπορεί να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ