Η Μαρίνα επέστρεψε στο MasterChef: Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία; (poll)

Gazzetta team
Η Μαρίνα επέστρεψε στο MasterChef: Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία; (poll)
Κανείς δεν χάρηκε στο σπίτι του MasterChef με την επιστροφή της Μαρίνας. Ο Παύλος ζήτησε να της δοθεί μια... δεύτερη ευκαιρία. Την αξίζει;

Έχουμε επιστροφές στο MasterChef και οι παίκτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να ξαναγυρίσουν στη κουζίνα του μαγειρικού διαγωνισμού, παρακολούθησαν τα επεισόδια, είναι ενήμεροι γι αυτά που έλεγαν οι συμπαίκτες τους στις κάμερες μόνοι τους και φυσικά γι αυτά που έλεγε ο κόσμος για το άτομό τους. Ποιος είχε τη συμπάθεια και ποιος όχι...

Η Μαρίνα, η αλήθεια είναι πως δεν είχε πολλές συμπάθειες. Μην σαν πούμε πως είχε μόνο την Κωνσταντίνα. Ο χαρακτήρας της, τα σχόλια που έκανε, τα όσα έλεγε είχαν προκαλέσει τη κοινή γνώμη που παρακολουθεί το παιχνίδι και στην αποχώρησή της –αλήστου μνήμης με τις πέτρες- το twitter είχε ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς λες και είχε πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επέστρεψε η Μαρίνα όμως έδειξε ακριβώς... ο ίδιος άνθρωπος. Παρένθεση: Ο Ιωάννης πρόλαβε και ενημέρωσε κάποιους γι αυτά που λέγανε οι υπόλοιποι (όχι τι έλεγε ο ίδιος φυσικά) στις κάμερες και είπε για τη Μαρίνα πως «τα έλεγε και τα χαιρότανε. Όλα από αυτήν ξεκινούσαν»).

Που είχαμε μείνει; Α ναι… Η Μαρίνα αρχικά έδειξε αλλαγμένη- τόσο που… στεναχωρήθηκε που ο Νίκος στα battles διάλεξε τη Λία- αλλά με το που μπήκε στο σπίτι ξεκίνησε να χύνει... δηλητήριο. Ο Παύλος είπε ότι ελπίζει να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Την πιστεύετε, να της δώσουν; Την αξίζει ή δεν άλλαξε καθόλου;


Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ