«Σε έτσουξε…», «χαμήλωσε τη φωνή σου»: Άναψαν πάλι τα αίματα στο Survivor (vid)

Gazzetta team
«Σε έτσουξε…», «χαμήλωσε τη φωνή σου»: Άναψαν πάλι τα αίματα στο Survivor (vid)
Έντονοι διάλογοι στο Survivor με Παππά, Παπαδόπουλο και Τριαντάφυλλο, Νικολέττα. Η ένταση γιγαντώνεται… «Εγώ μπορώ να μείνω και να σε γλεντάω χορεύοντας»!

Χαμός έγινε και πάλι στο Survivor με τις εντάσεις ποτέ να μην λείπουν. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, μετά τον αγώνα ασυλίας που κέρδισαν οι κόκκινοι, ανέφερε πως «ο καλύτερος του νησιού είναι ο Τριαντάφυλλος. Δεν έτρεξε, δεν ίδρωσε και θα φάει κιόλας. Εγώ είμαι εδώ και αγωνίζομαι. Αυτός δεν αγωνίζεται και τρώει κιόλας».

Ο Αλέξης Παππάς απάντησε στον Κώστα «σε τσούζει» και στη συνέχεια μπήκε στον διάλογο και ο Τριαντάφυλλος αλλά η Νικολέττα και ο Ασημακόπουλος τους είπαν να σταματήσουν. Τότε ο Ντάφυ αρπάχτηκε με την Νικολέττα, άρχισε να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του και η Νικολέττα να του λέει «χαμήλωσε τη φωνή σου».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος συνέχισε λέγοντας «εγώ τιμάω το μπλε που φοράω, έδωσα τα πάντα για την ομάδα μου, αλλά αυτός τιμάει το κόκκινο που φοράει;» και τον Τριαντάφυλλο να απαντάει: «Εγώ μπορώ να μείνω και να σε γλεντάω χορεύοντας»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ