Ο Ντόναλντ Τραμπ χρωστάει ακόμα λεφτά σε πρώην σωματοφύλακά του για... γεύμα των McDonald's (pics)

Gazzetta team
Ο Ντόναλντ Τραμπ χρωστάει ακόμα λεφτά σε πρώην σωματοφύλακά του για... γεύμα των McDonald's (pics)
Ο πρώην σωματοφύλακας του Ντόναλντ Τραμπ, Κέβιν ΜακΚέιν, θυμήθηκε την παραγγελία που πλήρωσε στα McDonald's και δεν έλαβε ποτέ πίσω τα χρήματα αυτής.

Μπορεί να είναι δισεκατομμυριούχος, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, απέναντι στους πρώην εργαζομένους του. Όπως αποκάλυψε στην Daily Mail ο Κέβιν ΜακΚέι, πρώην σωματοφύλακας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, του χρωστά ακόμα 130 δολάρια για γεύμα από τα McDonald's, αγαπημένα fast food του Τραμπ!

Ο ΜακΚέι, εξιστορεί το γεγονός πίσω στο 2008, πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Μου είπε, θα με πλήρωνε μετά, αλλά ποτέ δεν το έκανε», ανέφερε ο ΜακΚέι αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Για πολύ καιρό, που δούλευα γι αυτόν, σκεφτόμουν, πως κάποια στιγμή θα μου έλεγε, “Κέβιν, ορίστε τα λεφτά που σου χρωστάω”, αλλά αυτό δεν συνέβη. Πίστευα, πως ήταν εντάξει άνθρωπος όταν ξεκίνησα να δουλεύω γι αυτόν, αλλά όπως είδαμε όλοι μας, δεν είναι ο άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του».

Όλα συνέβησαν σε ένα ταξίδι στη Σκωτία, όπου συνηθίζει να πηγαίνει ο Ντόναλντ Τραμπ για γκολφ. Κατά την επιστροφή και την πτήση από το Αμπερντίν πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ΜακΚέιν ανέφερε: «Οδηγούσαμε από του κ. Τραμπ το σπίτι και φτάνοντας στη γέφυρα του Don, μας είπε να σταματήσουμε στα McDonald's, για να αγοράσουμε φαγητό ώστε να έχουμε στην πτήση για τη Νέα Υόρκη.

Είμασταν ένα κομβόι 6 μαύρων Range Rovers και περίπου 15 ανθρώπων με κουστούμια εντός αυτών. Οπότε θα πρέπει να προκαλέσαμε ένα μικρό σοκ όταν φτάσαμε στο πάρκινγκ».

Στη συνέχεια ο Κέβιν ΜακΚέι αναφέρθηκε στο περιστατικό με την πληρωμή του φαγητού. Ο Τραμπ, όταν διαπίστωσε πως δεν είχε το νόμιμο νόμισμα, ρώτησε τον ΜακΚέι αν είχε πάνω του χρήματα. Ο πρώην σωματοφύλακας του, απάντησε: «Ναι φυσικά, είπα, και πήρα την παραγγελία όλων, περίπου 20 τσιζμπέργκερς και πατάτες και περίπου 10 με 15 κόκα κόλες.

Νομίζω, ο κ. Τραμπ παρήγγειλε δύο τσιζμπέργκερς με πατάτες και κόκα κόλα διέτης- αυτή ήταν η συνηθισμένη του παραγγελία- και πάντα ήθελε να έχει μαζί του McDonald's στο ιδιωτικό του τζετ.

Μου κόστισε 130 δολάρια και ο κ. Τραμπ μου είπε «θα τα πάρεις πίσω». Δεν άκουσα ποτέ ξανά γι αυτά τα λεφτά μετά. Θα έπρεπε να τα είχα ζητήσει, αλλά έκρυψα το θέμα κάτω από το χαλάκι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ