Ο Τζιοβάνι τα ανέτρεψε όλα στο MasterChef: Έσωσε την Μαργαρίτα και η Κωνσταντίνα έσταξε φαρμάκι (vid)

Gazzetta team
Ο Τζιοβάνι τα ανέτρεψε όλα στο MasterChef: Έσωσε την Μαργαρίτα και η Κωνσταντίνα έσταξε φαρμάκι (vid)
Ο συμπαθής Τζιοβάνι «έσωσε» με την κάρτα ασυλίας την Μαργαρίτα και στη θέση της κατέβηκε για αποχώρηση η Κωνσταντίνα που έριξε τις... μπηχτές της.

Την ανατροπή έκανε ο Τζιοβάνι πριν την δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef, καθώς έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας και έσωσε την καλή του φίλη, αλλά και το έτερο μεγάλο φαβορί (μαζί με αυτόν) για τον φετινό τίτλο, Μαργαρίτα.

Ο Τζιοβάνι, ο οποίος έχει μόνο συμπάθειες και για τον χαρακτήρα του, πέραν των μαγειρικών του ικανοτήτων, τόνισε στους chef πως είναι βάρος η κάρτα και τον βγάζει από την ζώνη ασφάλειας. Κατέληξε πως δεν ήθελε να την κρατήσει, αλλά φυσικά την χρησιμοποιήσε και για την καλή του φίλη Μαργαρίτα η οποία είναι σπουδαία μαγείρισσα και δεν χρειαζόνταν να βιώσει τώρα την δοκιμασία αποχώρησης.

Στη θέση της κατέβηκε η Κωνσταντίνα η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες της και να... χύσει λίγο δηλητήριο... «Αν δεν ένιωθε καλά με την κάρτα, ας την έβαζε στην τσέπη του και να την ξέχναγε. Αλλιώς να τα έλεγε καλύτερα στα Ιταλικά γιατί μάλλον στα ελληνικά δεν το μετέφρασε σωστά», είπε η ζαχαροπλάστης.

Ενστάσεις είχε και ο Ιωάννης που είπε ότι έτσι δεν κάνει καλό στη Μαργαρίτα ότι σώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ