«Θα σας πω μια ιστορία για τον Λεωνίδα», είπε ο καλεσμένος στο MasterChef: «Όχι να μην την πεις», απάντησε ο Κουτσόπουλος (vid)

Gazzetta team
«Θα σας πω μια ιστορία για τον Λεωνίδα», είπε ο καλεσμένος στο MasterChef: «Όχι να μην την πεις», απάντησε ο Κουτσόπουλος (vid)
MasterClass με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο λίγο πριν τη 10άδα του MasterChef. Ποια μυστικά θα μοιραστεί με τους διαγωνιζόμενους ο chef κριτής;

Στο σημερινό (28/3) επεισόδιο του MasterChef, θα δούμε το MasterClass, με οικοδεσπότη τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην κουζίνα, οι 12 υποψήφιοι του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση της Μαρίνας Ντεμολλάι, βρίσκονται ένα βήμα πριν τη 10αδα.

Ο chef κριτής, με βοηθό του τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, φτιάχνει γρήγορα κουλούρι Θεσσαλονίκης και ζυμαρικά καπελέτι, με έναν τρόπο, που θα βοηθούσε αρκετούς αν ήξεραν να το κάνουν, στην πρώτη φάση της δοκιμασίας ασυλίας, στην οποία δοκιμάστηκαν.

Μάλιστα ενώ τους δίδασκε είπε: «Σχηματίζετε έναν ήλιο», κλείνοντας το μάτι και ενδεχομένως να ήθελε να κάνει χιούμορ ξανά.

Καλεσμένος του chef Κουτσόπουλου είναι ο ταλαντούχος νεαρός chef Μιχάλης Κίκης, ο οποίος είπε στους παίκτες «θα σας πω μια ιστορία για τον Λεωνίδα» με τον Κουτσόπουλο να απαντά: «όχι να μην την πεις!» και φυσικά όλοι γέλασαν.

Αστεία και σχόλια, απορίες και γέλια, γεμίζουν το επεισόδιο στην κουζίνα του MasterChef που θα δούμε σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ