Κορονοϊός: Πήρε συνταγή γιατρού για να αγκαλιάσει την γιαγιά της (pic & vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Πήρε συνταγή γιατρού για να αγκαλιάσει την γιαγιά της (pic & vid)
Ο κορονοϊός απομάκρυνε μια γιαγιά από την εγγονή της, με την δεύτερη να παίρνει συνταγή γιατρού για να μπορέσει να την αγκαλιάσει ξανά.

Μια αγκαλιά στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης ήταν αρκετή για να γίνει viral τις μέρες του κορονοϊού. Η Έβελιν εδώ και ένα χρόνο λόγω της πανδημίας έχει αναγκαστεί να μείνει μακριά από τα εγγόνια της.

Παρόλο που πριν από λίγο καιρό έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, η ανησυχία της και ο φόβος της παραμένουν. «Είμασταν μαζί κάθε μέρα. Ερχόταν για φαγητό. Καθόταν στον καναπέ με το ένα εγγόνι στη μία πλευρά, το άλλο στην άλλη και τα άλλα δύο δίπλα της», ανέφερε η κόρη της.

Η μεγαλύτερη εγγονή τη Έβελιν δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η γιαγιά της αναγκάζεται να περνάει για αρκετές μέρες μόνη της. Έτσι έχοντας κάνει και αυτή την πρώτη δόση του εμβολίου πήγε στη γιατρό της και την παρακάλεσε να γράψει πάνω σε μια συνταγή ότι επιτρέπεται να αγκαλιάσει τη γιαγιά της.

«Δεν θα με αγκαλιάσει ποτέ. Είναι φοβισμένη», είπε στη γιατρό και εκείνη της απάντησε: «Έ τότε θα της γράψω μια συνταγή που θα λέει επιτρέπεται να αγκαλιάσετε την εγγονή σας». Έτσι και έγινε. Μαμά και κόρη πήγαν στο σπίτι της γιαγιάς, της έδειξαν την εντολή του γιατρού και η τρυφερή στιγμή της αγκαλιάς καταγράφηκε σε ένα βίντεο που έγινε viral.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ