Ανατροπή στο Masterchef: Τα φαβορί Ιωάννης και Διονύσης υποψήφιοι, στη Μαρίνα η κάρτα ασυλίας (vid)

Gazzetta team
Ανατροπή στο Masterchef: Τα φαβορί Ιωάννης και Διονύσης υποψήφιοι, στη Μαρίνα η κάρτα ασυλίας (vid)
Δύο πολύ δυνατοί παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά από τη δοκιμασία σε ζευγάρια.

Ένα ακόμα Mystery Box σήμανε την έναρξη της νέας εβδομάδας στο MasterChef 5. Tο ζητούμενο της δοκιμασίας ήταν η εφευρετικότητα, η πρακτικότητα και η ταχύτητα.

Το τεστ δημιουργικότητας, που ακολούθησε, αποτέλεσε μια δοκιμασία αλλά και ένα crash test των σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στα παιδιά. Δυο πιάτα, ένα γλυκό και ένα αλμυρό, ήταν το ζητούμενο για τα ζευγάρια, που προέκυψαν από τις επιλογές του νικητή του Mystery Box που ήταν ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Ο εν λόγω παίκτης μάλιστα αποφάσισε να μη μαγειρέψει στη συγκεκριμένη δοκιμασία, χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημα που είχε μετά τη νίκη του.

Η διαφορά, πάντως αυτή τη φορά στο συγκεκριμένο τεστ δημιουργικότητας ήταν ότι τα λάθη ή οι επιτυχίες του ενός θα βάραιναν και τον άλλο.

Με αυτή τη λογική τα ζευγάρια ή θα πετύχαιναν από κοινού ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ή θα βρίσκονταν μαζί προς αποχώρηση.

Τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου αναμενόμενα καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση, είναι κάποιοι από τους πολύ δυνατούς μάγειρες του φετινού διαγωνισμού. Ανάμεσά τους τα φαβορί Ιωάννης και Διονύσης. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Μαρία, η Ανούς, ο Αλέξανδρος και η Ηρώ.

Από την άλλη, η δυάδα που κέρδισε τη δοκιμασία ήταν η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα. Σύμφωνα με τους κριτές του MasterChef 5, από τους δύο, το καλύτερο πιάτο ήταν εκείνο της Μαρίνας η οποία κέρδισε την κάρτα ασυλίας.

Πέραν της κάρτας ασυλίας, θα έχει και ένα πλεονέκτημα στην ομαδική διαδικασία, το οποίο θα ανακοινωθεί εν καιρώ. Ωστόσο, η μαγείρισσα του MasterChef 5 προανήγγειλε πως όσα ξέραμε για τις ομάδες του παιχνιδιού θα πρέπει να τα ξεχάσουμε.