Survivor: Έγινε γιορτή με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη (vid)

Gazzetta team
Survivor: Έγινε γιορτή με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη (vid)
Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στους κόκκινους του Survivor μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor φαίνεται να ικανοποίησε τους περισσότερους στον Άγιο Δομίνικο. Ή μάλλον για το πούμε με ακρίβεια, την ομάδα των «κόκκινων».

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να αντιληφθεί κάποιος βλέποντας το τρέιλερ του ΣΚΑΙ για το επεισόδιο που είναι να προβληθεί την Κυριακή το βράδυ.

Ξεκινάει λοιπόν με ένα πλάνο που δείχνει την Ανθή Σαλαγκούδη να χαιρετάει τους συμπαίκτες της και αμέσως μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μιλάει στην κάμερα και να λέει: «Μάλλον ακούστηκαν οι προσευχές μου».

Στη συνέχεια φαίνεται ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μιλάει και αυτός για το συγκεκριμένο θέμα, μεταφέροντας το κλίμα που υπήρχε στην καλύβα των «κόκκινων» λέγοντας: «Πανηγύριζαν όλο το βράδυ στην καλύβα», ενώ μετά την... σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Κορόμι: «Δεν ξεκινάμε από το -2, αλλά από το 0-0».

Ο τελευταίος που ακούστηκε ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος που είπε: «Το βλέμμα μου πήγε στην μπλε ομάδα. Ήταν τόσο ξενερωμένοι με το αποτέλεσμα που θέλανε να ανεβάσουν την Ανθή στα μάτια του κόσμου, να την μειώσουν και να την παρουσιάσουν στα μάτια του κόσμου οτι εμείς της φερόμασταν άσχημα. Κάτι που δεν ίσχυε».

Μάλιστα, την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός θα μπει και η τελευταία παίκτρια που θα ενισχύσει την κόκκινη ομάδα.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ