«Ποιος έκανε αυτή την ερώτηση», ακούστηκε για αυτήν που εκνεύρισε τον Λαγούτη (vid)

Gazzetta team
«Ποιος έκανε αυτή την ερώτηση», ακούστηκε για αυτήν που εκνεύρισε τον Λαγούτη (vid)
Ένα ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο του Open πρόδωσε το σχόλιο που ακούστηκε για την ερώτηση που εκνεύρισε τον Πέτρο Λαγούτη.

Μία ερώτηση που επιδέχεται διαφορετικών ερμηνειών, ήταν αρκετή για να εκνευρίσει τον Πέτρο Λαγούτη έξω από τα γραφεία του ΣΕΗ.

Ο γνωστός ηθοποιός μετέβη στο σημείο για να συμπαρασταθεί στον Σπύρο Μπιμπίλα και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο σημείο τον ρώτησαν για το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Εγώ έχω έρθει εδώ να συγχαρώ ως μέτριος κι εγώ επαγγελματίας ομοφυλόφιλος τον μέτριο επαγγελματία ομοφυλόφιλο πρόεδρο του σωματείου μας και να τον στηρίξουμε όλοι, μας ένωσε όλους πάλι. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να μιλήσω για τον κύριο Λιγνάδη, οι φερόμενες ως πράξεις του κινητοποίησαν όλο τον κόσμο. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να ακουστεί δυνατά στην κυβέρνηση και στην εκάστοτε κυβέρνηση είναι ότι επιτέλους έχει έρθει η ώρα να αλλάξουν κάποιοι νόμοι που αφορούν την παιδεραστία. Αποδεικνύεται πια ότι στην κοινωνία που ζούμε το σύστημα αξιών είναι τέτοιο που θέλει άλλους νόμους», είπε αρχικά.

Κάπου εκεί ο Πέτρος Λαγούτης άκουσε να του γίνεται η εξής ερώτηση: «Όλοι οι ηθοποιοί γνωρίζατε κάποια πράγματα, αλλά δεν μιλούσατε και αυτό είναι κάτι πολύ βασικό, δεν νομίζετε...», η οποία εκνεύρισε όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και κάποιον από το στούντιο του Open που ήταν σε ζωντανή μετάδοση, καθώς ακούστηκε η ατάκα «Ποιος την έκανε την ερώτηση; Ποιος βλάκας έκανε αυτή την ερώτηση».

Ο ίδιος ο Πέτρος Λαγούτης πάντως, απάντησε σε έντονο ύφος, λέγοντας: «Η ερώτηση που θυμίζει το "γιατί τώρα". Με τον κύριο Λιγνάδη δεν είχα καμία επαφή, δεν τα ήξερα καθόλου. Είχα ακούσει κάποιες φήμες, αλλά όχι για τέτοια πράγματα. Άλλο οτι γνωρίζεις, άλλο οτι έχεις κάτι. Μην το πάμε εκεί. Είναι κρίμα να το πηγαίνετε εκεί. Επιτεθήκατε σε συναδέλφους για αυτό που ρωτήσατε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ