Survivor: Η Μαριαλένα απείλησε να αποχωρήσει μετά από ένα σχόλιο του πρώην της (vid)

Gazzetta team
Survivor: Η Μαριαλένα απείλησε να αποχωρήσει μετά από ένα σχόλιο του πρώην της (vid)
H είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο Survivor δημιουργεί νέες εντάσεις, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να απειλεί με αποχώρηση.

Η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο Survivor φαίνεται πως έχει μεγαλώσει την ένταση στον Άγιο Δομίνικο, καθώς η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απείλησε να αποχωρήσει μετά από ένα σχόλιό του.

Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» μου από τον Νίκο Μίχα, καθώς οι δύο παίκτες του reality επιβίωσης, ήταν ζευγάρι για δύο χρόνια, χώρισαν και τώρα βρέθηκαν να είναι στην ίδια καλύβα.

«Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θέλει καμία επαφή με τον Σάκη Κατσούλη. Ο δεσμός τους ήταν σοβαρός, αλλά έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Τα πράγματα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις, στη μπλε ομάδα δεν πάνε καθόλου καλά. Υπάρχουν εντάσεις και διενέξεις. Η Μαριαλένα έχει από τυπικές έως ανύπαρκτες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, τον Σάκη Κατσούλη», είπε αρχικά.

Η Μαριαλένα ήθελα να αποχωρήσει από το Survivor

Όπως συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο ο Σάκης, το οποίο εκνεύρισε πάρα πολύ την Μαριαλένα. Έγινε έξαλλη, ζήτησε να μιλήσει με την παραγωγή, απείλησε να αποχωρήσει. Ήταν για δευτερόλεπτα αυτή η ιστορία, δεν κράτησε».

Μένει να δούμε τώρα, αν αυτό το στιγμιότυπο θα παίξει στον ΣΚΑΙ, καθώς στο παρελθόν κάποιες από τις κόντρες που υπήρξαν μεταξύ των παικτών, κόπηκαν στο μοντάζ του επεισοδίου και δεν τις είδαμε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ