Τρομακτικές μαρτυρίες των γειτόνων του Λιγνάδη: «Επιχείρησε να κόψει τον δρόμο στην κόρη μου» (vid)

Gazzetta team
Τρομακτικές μαρτυρίες των γειτόνων του Λιγνάδη: «Επιχείρησε να κόψει τον δρόμο στην κόρη μου» (vid)
Οι γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη περιγράφουν τα όσα γίνονταν στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου της πολυκατοικίας τους.

Μόνο ως τρομακτικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι μαρτυρίες των γειτόνων του Δημήτρη Λιγνάδη που έφερε στην δημοσιότητα το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ που προβλήθηκε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Εκεί μίλησαν άνθρωποι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον γνωστό σκηνοθέτη και εξιστόρησαν διάφορα περιστατικά σχετικά με τις κινήσεις του.

«Νομίζαμε ότι κάνουν πρόβες. Είναι πολύ λυπηρό» λέει γειτόνισσα το Δημήτρη Λιγνάδη.

Η περίπτωση με την 15χρονη

«Μπήκανε μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως εκείνη την περίοδο το κορίτσι ήταν 15 ετών και ο γνωστός σκηνοθέτης, της πρότεινα να πιούνε καφέ για να την βοηθήσει στα μαθήματά της.

«Προσπάθησε να πλησιάσει και την κόρη μου… Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός. Και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Οι ανήλικοι μετανάστες

Μία άλλη γυναίκα κατέθεσε την δική της μαρτυρίας, λέγοντας: «Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος. Ανήλικοι μετανάστες. Σχεδόν κάθε μέρα. Όταν χτύπαγαν σε εμένα και τους έλεγαν να φύγουν μου έλεγαν ότι ''πάμε στον κ. Λιγνάδη"».

Μάλιστα αυτό επιβεβαίωναν και άλλοι: «Δύο η ώρα τη νύχτα... Τρεις... Πολλά παιδιά! Νύχτα, μεσάνυχτα» αναφέρει κάποιος που υποστηρίζει πως αυτό γινόταν όσα χρόνια μένει εκείνος εκεί. «Τον είδα στην πλατεία. Καθόταν με δύο ανήλικα. Το πολύ 16- 17 ετών!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ