Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη: «Μας ζήταγε να αυνανιστούμε, χαστούκισε κοπέλα» (vid)

Gazzetta team
Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη: «Μας ζήταγε να αυνανιστούμε, χαστούκισε κοπέλα» (vid)
Τρομακτική καταγγελία και από την Χρύσα Διαμαντοπούλου για τον γνωστό σκηνοθέτη.

Ακόμα μία συγκλονιστική καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας για τον γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου. Αυτή τη φορά από την Χρύσα Διαμαντοπούλου, η οποία εξιστόρησε στην κάμερα της ΕΡΤ ένα αδιανόητο περιστατικό...

Μάλιστα στην περίπτωσή της η δράση του δεν περιορίστηκε στην ανάρμοστη συμπεριφορά, αλλά και στην προσπάθεια να μην βρει δουλειά στην χώρα μας, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες που είχε.

«Σε ένα κλασικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου μας ζήτησε να αυνανιστούμε, το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά, μετά γινόταν όλο και πιο προσωπικό, είπαμε στοπ δεν είναι θέατρο αυτό. Άρχισε να φωνάζει και πήγε σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε», δήλωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός αναφέρει επίσης πως στο τρίτο έτος της δραματικής σχολής ήρθε αντιμέτωπη με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Εκτιμά μάλιστα πως, χρόνια μετά, όταν γύρισε από το Λονδίνο όπου συνέχισε τις σπουδές της, ο ίδιος άνθρωπος, χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του για να την εμποδίσει να βρει δουλειά στο θέατρο.

«Αυτό με στοιχειώνει, αποφάσισα να μιλήσω για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, την κόρη μου που είναι 13 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να φεύγουμε τρέχοντας, μπορούμε να μιλήσουμε πια», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ