Η καλύτερη θεωρία συνωμοσίας: Τραμπ και Μπάιντεν άλλαξαν πρόσωπα (pic)

Gazzetta team
Η καλύτερη θεωρία συνωμοσίας: Τραμπ και Μπάιντεν άλλαξαν πρόσωπα (pic)
Η πιο... καμένη θεωρία συνωμοσίας ever θέλει τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν να αλλάζουν πρόσωπα.

Αν υπήρχε βραβείο για την πιο... καμένη θεωρία συνωμοσίας που έχει δει το φως της δημοσιότητας, τότε αυτή που δημοσίευσε ένας οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ πριν από περίπου μία εβδομάδα, θέτει βασική υποψηφιότητα...

Αφορμή λοιπόν για αυτή ήταν προγραμματισμένη για αύριο ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.

Ή μήπως δεν θα είναι έτσι τα πράγματα... Το γιατί, το εξηγεί ο συγγραφέας της παρακάτω θεωρίας, στην ανάρτηση που έκανε στο «4chan» (είναι η πλατφόρμα που έχουν καταφύγει οι οπαδοί του Τραμπ για να εκφράσουν τις ιδέες τους από τη στιγμή που τρώνε σε όλες τις άλλες, με εξαίρεση την Parler, μπλοκ).

Αυτό που ουσιαστικά υποστηρίζει οτι είναι ο Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ έχουν αλλάξει πρόσωπα και όταν θα βλέπετε την ορκωμοσία του πρώτου, ουσιαστικά θα ξεκινάει η νέα θητεία του δεύτερου.

Η θεωρία συνομωσίας

Αφού πάρετε μία... ανάσα, διαβάστε την ανάρτησή του που θυμίζει το σενάριο της ταινίας Face/Off με τον Νίκολας Κέιτζ από το 1997.

«Ο Τζο Μπάιντεν συνελήφθη. Το βαθύ κράτος είναι σύγχυση και ήρθε σε συμφωνία με την κυβέρνηση Τραμπ. Θα γίνει μία πειραματική χειρουργική επέμβαση, με την οποία θα αλλάξουν πρόσωπα ο Μπάιντεν και ο Τραμπ.

Οπότε όταν θα βλέπετε την ορκωμοσία του Τραμπ, στην πραγματικότητα θα βλέπετε τον Τραμπ να ορκίζεται για την δεύτερη θητεία του. Και όταν βλέπετε την δίκη του Τραμπ, στην πραγματικότητα θα είναι ο Μπάιντεν να πληρώνει για τα εγκλήματά του.

Όταν ο Τραμπ (ως Μπάιντεν) μπερδεύει τα λόγια του είναι επειδή ο Τραπ ακόμα μαθαίνει το μοτίβο της ομιλίας του».

Βέβαια, το γεγονός οτι τους δύο άνδρες τους χωρίζει μία σημαντική διαφορά βάρους, δεν φαίνεται να παίζει κάποιο ρόλο στο συγκεκριμένο σενάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ