Χαμός με την ομοιότητα του νέου κυβ. εκπροσώπου με τον Άγγελο Μπράτη: «Σε θέλουμε πάλι στο GNTM» (pics)

Gazzetta team
Χαμός με την ομοιότητα του νέου κυβ. εκπροσώπου με τον Άγγελο Μπράτη: «Σε θέλουμε πάλι στο GNTM» (pics)
Η ομοιότητα του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη με τον Άγγελο Μπράτη του GNTM, έβαλε... φωτιά στο Twitter μετά τον ανασχηματισμό.
Μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Χρήστος Ταραντίλης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην ζωή μας και θα τα βλέπουμε πολύ συχνά.
Αναλαμβάνει βλέπετε την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, αντικαθιστώντας τον Στέλιο Πέτσα.

Εξαιρετικό βιογραφικό

Ο Χρήστος Ταραντίλης που αναλαμβάνει την... καυτή πατάτα της επικοινωνίας, σε μία δύσκολη εποχή, είναι πολιτικός και πανεπιστημιακός καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκλέχτηκε μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου με τη Νέα Δημοκρατία το 2019.

Είναι γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων καθώς και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας στη Βουλή, ενώ συμμετείχε και ως μέλος στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος της Βουλής το φθινόπωρο του 2019. Από το 2013 κατείχε τη θέση του πρωτοβάθμιου καθηγητή (Full Professor) στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και Διευθυντής της ερευνητικής μονάδας «Επιχειρησιακής Έρευνας και Συστημάτων Αποφάσεων» στο ίδιο Πανεπιστήμιο για μία δεκαετία. Επιπλέον ήταν μέλος του εκδοτικού συμβουλίου του φημισμένου αμερικάνικου περιοδικού Networks (εκδοτικός οίκος Wiley), πρόεδρος και μέλος των επιτροπών πλήθους διεθνών επιστημονικών συνεδρίων στο χώρο της διοικητικής επιστήμης, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Η ομοιότητα με τον Μπράτη

Όσοι όμως παρακολουθούσαν το GNTM, μόλις τον είδαν να μιλάει στο μικρόφωνο και να ανακοινώνει τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, εντυπωσιάστηκαν με την ομοιότητά του με τον Άγγελο Μπράτη.
Όπως εύκολα καταλαβαίνετε λοιπόν, οι αναρτήσεις στα social media και ειδικά στο Twitter, πήραν... φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ