Ο Μόσιαλος πόσταρε Τσουκαλά: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια» (vid)

Gazzetta team
Ο Μόσιαλος πόσταρε Τσουκαλά: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια» (vid)
Ο Ηλίας Μόσιαλος πόσταρε στον λογαριασμό του στο Facebook βίντεο με τον Τάκη Τσουκαλά να λέει -μεταξύ άλλων- πως θα κάνει το εμβόλιο για να πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» να δει τον Ολυμπιακό.

Ο Ηλίας Μόσιαλος μάς έχει συνηθίσει σε μακροσκελείς, αναλυτικές και πολύ διαφωτιστικές αναρτήσεις στο προφίλ του στο Facebook σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού και τα εμβόλια.

Κατά καιρούς, βέβαια, καθώς δείχνει άνθρωπος με χιούμορ, ποστάρει και διάφορα χιουμοριστικά, που απευθύνονται κυρίως σε κάθε λογής ψεκασμένους και αρνητές, είτε πρόκειται για τις μάσκες, είτε για τα εμβόλια, είτε για την ύπαρξη ακόμη και του ίδιου του ιού.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, απόψε (12/12), ο καθηγητής του LSE πόσταρε... Τάκη Τσουκαλά!

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού μιλάει στην εκπομπή του για τα εμβόλια και μεταξύ άλλων λέει πως θα κάνει ό,τι του πει η επιστήμη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ θα κάνω το εμβόλιο γιατί θέλω να πάω στο Καραϊσκάκη να δω τον Ολυμπιακό».

Ο κ. Μόσιαλος γράφει, μάλιστα, στη λεζάντα, με την οποία συνοδεύει το βίντεο, που έχει αναρτήσει: «O Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια».