Αναγκάστηκε να πουλήσει το PS5 όταν η γυναίκα του κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής (pic)

Gazzetta team
Αναγκάστηκε να πουλήσει το PS5 όταν η γυναίκα του κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής (pic)
Ένας τύπος αναγκάστηκε να πουλήσει το PS5 του όταν η γυναίκα του κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής...

Απέραντη θλίψη προκαλεί η είδηση που μεταδίδει το Taiwan News.

Στο πιο θλιβερό περιστατικό «παντόφλας», που έχουμε διαβάσει, ένας τύπος στην Ταϊβάν αναγκάστηκε να πουλήσει το PlayStation 5, που μόλις είχε αγοράσει, γιατί η γυναίκα του κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής, όπως της είχε πει.

Και όχι απλά το πούλησε, αλλά το «σκότωσε», καθώς έπρεπε να βρει γρήγορα να το δώσει, μη γίνει η παντόφλα... τσόκαρο και του ανοίξει το κεφάλι στα δύο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιστορία έρχεται από τον Jin Wu, ο οποίος έγινε, τελικά, κάτοχος της νέας κονσόλας της Sony.

Όπως αναφέρει ο Wu, είδε ξαφνικά μια πάμφθηνη αγγελία για την κονσόλα, τη στιγμή, δε, που γίνεται χαμός, αφού έχει εξαντληθεί παντού, σε ολόκληρο τον κόσμο. Τηλεφώνησε, λοιπόν, για την αγγελία και μίλησε με μία γυναίκα, η οποία δεν γνώριζε πολλά για το PS5, αλλά ήταν ανυπόμονη στο να πουλήσει την κονσόλα και μάλιστα, σε πολύ χαμηλή τιμή, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς πόσο του κόστισε.

Ο Wu αποφάσισε να το ρισκάρει και πήγε, πράγματι, από κοντά, για να παραλάβει την κονσόλα.

Στο ραντεβού συνάντησε έναν μεσήλικα άνδρα, ο οποίος ήταν φανερά στεναχωρημένος.

Απορημένος, ο Wu τον ρώτησε αν έχει αγοράσει δύο κονσόλες, γιατί δεν εξηγείται να θέλει να πουλήσει το PS5 και μάλιστα σε τόσο χαμηλή τιμή.

Και τότε έγινε η αποκάλυψη...

Ο άνδρας είπε στον Wu ότι η γυναίκα του κατάλαβε πως δεν ήταν ιονιστής η κονσόλα και τον ανάγκασε -φανταζόμαστε όχι και πολύ ψύχραιμα- να την πουλήσει...

Θλίψη.

昨天去面交買PS5 提早到了面交地點後 撥打電話給對方 電話那頭聲音是個女生 聽起來也不像會打電動的類型 價錢也是當天找到最便宜的 但還是一副急著想要賣掉的語氣。 對方到了之後,結果是個一看就知道典型愛打電動的中年男子,當然免不了在驗貨...

Posted by Jin Wu on Saturday, November 21, 2020