Χαμός στο Facebook με την εκδήλωση «Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα»: Πάνω από 15.000 έχουν δηλώσει ενδιαφέρον

Gazzetta team
Χαμός στο Facebook με την εκδήλωση «Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα»: Πάνω από 15.000 έχουν δηλώσει ενδιαφέρον
Πάνω από 15.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο event του Σαββάτου (5/12) «Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα», που δημιουργήθηκε μετά τη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του την Κυριακή...

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες με ένα event, που δημιουργήθηκε στο Facebook, και καλεί τον κόσμο για ποδήλατο στην... Πάρνηθα το πρωί του Σαββάτου (5/12) στις 11!

Προφανώς, η εκδήλωση έχει σκοπό να «τρολάρει» τη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του στην Πάρνηθα, την περασμένη Κυριακή, που προκάλεσε σάλο, κυρίως στα social media.

Το θέμα συνεχίζει, ωστόσο, να απασχολεί και, θυμίζουμε, ρωτήθηκε σχετικά μέχρι και ο Στέλιος Πέτσας χθες, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, απαντώντας: «Είναι σαφές, όσον αφορά τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις, ότι δεν επιτρέπονται. Απ' όσο γνωρίζω η Πάρνηθα είναι στην Αττική. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν είχε ανακοινώσει το δεύτερο lockdown είχε αναφερθεί στην ανάγκη μεγαλύτερης ευελιξίας σε ανθρώπους που αθλούνται και είχε αναφερθεί σε αυτούς που κάνουν ποδήλατο. Δεν καταλαβαίνω ποιος ανακαλύπτει την Αμερική χάριν εντυπώσεων. Όσο και αν προσπαθεί η αντιπολίτευση να δημιουργήσει θέμα με ποδήλατα και τσουρέκια, αυτό δεν καλύπτει τις ευθύνες κάποιων που ήταν σε κότερα με πούρα».

Το event, λοιπόν, στο Facebook έχει αυτήν τη στιγμή πάνω από 15.000 κόσμο, με περίπου 4,5 χιλιάδες να έχουν πατήσει ότι «θα πάνε» και τους υπόλοιπους ότι «ενδιαφέρονται να πάνε».

Έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε αν όλο αυτό είναι απλά μια πλάκα ή θα πάει, τελικά, όντως κόσμος για ποδήλατο αύριο το πρωί στο βουνό και πόσος θα είναι αυτός ο κόσμος...