Μερακλής χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του και παντρεύτηκε τον εαυτό του (pics & vid)

Gazzetta team
Μερακλής χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του και παντρεύτηκε τον εαυτό του (pics & vid)
Ο γαμπρός είπε πως γιορτάζει που κατάφερε να μετατρέψει μία τραγωδία σε κωμωδία.

Ο ορισμός του «περνώ και μόνος μου καλά» είναι η είδηση που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες σε αρκετές χώρες του κόσμου.

Και πως να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που πρόκειται για έναν τύπο, ο οποίος παντρεύτηκε τον εαυτό του, καθώς χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του.

Δεν... τράβηξε

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ντιόγκο Ρομπέλο είχε αρραβωνιαστεί τον πέρυσι τον Νοέμβριο την Βίτορ Μπουένο και είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους, για τον περασμένο Οκτώβριο και συγκεκριμένα για τις 17 του μήνα.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού όμως, υπήρξε μεγάλη ένταση στην σχέση τους, με αποτέλεσμα η Βίτορ να φύγει τον Ιούλιο.

Ο 33χρονος γιατρός, αφού το φιλοσόφησε, δεν ακύρωσε τελικά την γαμήλια τελετή που ήταν να γίνει σε μία πανέμορφη παραλία και παντρεύτηκε τον εαυτό του.

Από τραγωδία σε κωμωδία

«Σήμερα είναι μία από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου γιατί είμαι με τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο και γιορτάζω κάτι που θα ήταν τραγωδία, αλλά το έκανα κωμωδία», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην Globo για την απόφασή του, ο Ντιόγκο είπε: «Ανάλυσα την κατάσταση για μήνα και αποφάσισα οτι θα πρέπει να εκτιμήσω περισσότερον τον εαυτό μου. Έκανα την τελετή και 40-50 από τους καλεσμένους ήρθαν κανονικά.

Το μήνυμα που ήθελα να στείλω από τον γάμο με τον εαυτό μου δεν είναι οτι είμαι θύμα. Δεν εξαρτάται το αν θα είμαι χαρούμενος από το γάμο. Θέλω να παντρευτώ κάποια άλλη, να κάνω παιδιά, αλλά η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από αυτό.».