Η Google επιστρέφει στα smartphones της Honor

Η Google επιστρέφει στα smartphones της Honor
Νέα εποχή για την γνωστή εταιρεία.

Δυναμική επιστροφή θα κάνει η Honor στην αγορά των smartphones, αφού ο επίσημος γερμανικός λογαριασμός στης στο Twitter επιβεβαίωσε πως από εδώ και στο εξής όλα τα μοντέλα θα έρχονται με υπηρεσίες της Google.

Ξεκίνημα σε αυτή τη νέα σελίδα της κινεζικής εταιρείας θα γίνει με την σειρά Honor 50 και έπειτα θα ακολουθήσουν και άλλα.

Στην παρούσα φάση η απάντηση έχει διαγραφεί από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας, αλλά δυστυχώς για εκείνην, έχει καταγραφεί ήδη σε εικόνα που κάνει εδώ και ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Η επιστροφή των υπηρεσιών της Google στην Honor είναι πληροφορία που υπάρχει εδώ και καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία και φαίνεται πως η απόφαση της Huawei να την πουλήσει θα αποδειχτεί σωτήρια.

Το Honor 50 είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας που θα έχει ξανά GMS (Google Mobile Services) μετά τον Μάιο του 2019, όταν και η Κυβέρνηση Τραμπ ξεκίνησε τον πόλεμο κατά της Huawei.

Η Honor έχει επαναφέρει τις συνεργασίες της με αμερικανικές εταιρείες και πλέον ανοίγει πανιά για μια νέα πορεία στην αγορά.