H Samsung τρολάρει το iPhone 12 Pro Max στις νέες διαφημίσεις του Samsung Galaxy S21 Ultra (vids)

H Samsung τρολάρει το iPhone 12 Pro Max στις νέες διαφημίσεις του Samsung Galaxy S21 Ultra (vids)
Η μάχη ανάμεσα σε Samsung και Apple για τα της φωτογραφίας συνεχίζεται.

Η αγορά των smartphones βασίζει αρκετά και στον τομέα των επιδόσεων για τα σύγχρονα μοντέλα και ειδικά τις ναυαρχίδες και η Samsung ρίχνει ξανά λάδι στη φωτιά και προκαλεί την Apple με τα νέα της διαφημιστικά.

Συγκεκριμένα, η κορεατική εταιρεία τρολάρει την Apple για την απουσία 100x Zoom στις φωτογραφίες από το iPhone 12 Pro Max, λειτουργία που έχει το Samsung Galax S21 Ultra, ενώ σχολιάζει και επιδεικτικά το επίπεδο λεπτομέρειας που καταγράφει η δική της πρόταση.

Το πρώτο από τα δύο διαφημιστικά έχει τίτλο “Space Zoom” και δείχνει τα δύο τηλέφωνα να καταγράφουν στιγμιότυπα από το φεγγάρι στο απόλυτο σκοτάδι.

Στο δεύτερο διαφημιστικό που έχει τίτλο “108MP”, η Samsung…σχολιάζει (sic) τις επιδόσεις της κάμερας του iPhone 12 Pro, κάνοντας και πάλι σχετικές συγκρίσεις, τόσο στην ποιότητα της λήψης, όσο και στη λεπτομέρεια.

Το μήνυμα της Samsung και στα δύο σποτάκια είναι πως η αναβάθμιση σε ένα νέο smartphone δεν πρέπει να είναι υποβάθμιση, φωτογραφίζοντας τις δυνατότητες των ακριβών μοντέλων της Apple σε αυτήν την κατηγορία.